به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاعرساني وزارت نيرو (پاون)، حميد چيتچيان در حاشيه نشست مشترک با معاون علمي و فناوري رييسجمهوري گفت: در اين نشست، ايدههاي جديد و فناوريهاي نوين در سامانههاي تصفيه آب و پساب مطرح شد که ميتوان به روشهاي دفع لجن، دفع زايدات حاصل از فرآيند تصفيه آب و ... اشاره کرد.
وي افزود: ما درپي ايجاد تصفيهخانه فاضلاب خانگي در محل توليد فاضلاب هستيم که ميتوان از پساب آن براي مصارف فضاي سبز و فلش تانک استفاده کرد.
وزير نيرو با تاکيد بر ضرورت استفاده از انرژي خورشيدي براي تصفيه آب، گفت: کاهش مصرف انرژي در تاسيسات آب و فاضلاب از ديگر نيازهاي اين صنعت است.
وي اظهار داشت: تجهيزات ابزار دقيق براي ما موضوع مهمي است تا در شبکههاي آبياري و زهکشي و آب شرب استفاده کنيم که براي اين نوع تجهيزات، بازار داخلي و صادراتي خوبي وجود دارد.
وزير نيرو افزود: ما نيز از ايدههاي مربوط به کاهش تبخير به شرطي که مسايل زيستمحيطي ايجاد نکند، استقبال ميکنيم.
چيتچيان با بيان اينکه اجراي طرحهاي آزمايشي با پشتيباني معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري انجام ميشود، گفت: در اين نشست پيشنهاد شد براي تسريع در توسعه و تجاريسازي طرحها، تست طرحها با همکاري مشترک وزارت نيرو و معاونت علمي و فناوري رييسجمهور انجام شود.
وي تصريح کرد: بايد دستورالعمل خاصي براي حمايت از شرکتهاي دانش بنيان تدوين کنيم تا شرکتهاي دانشبنياني که از توان مالي پايينتري برخوردار هستند، بتوانند در کشور رشد کنند.
انتهای پیام/