گفتنی است، براساس تحقیقات صورت گرفته توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا روانشناسی نحوه و عادت غذا خوردن مدیران میانی و ارشد سازمانها نشان داده است که آنها اغلب از فستفودها، نوشابههای قندی و غذاهای پرچرب و شور استفاده میکنند.
کارشناسان در عین حال با مطالعه بر روی این گروه از افراد دریافتهاند به دلیل وارد شدن استرس بالا بر آنها اغلب به انجام کارهایی مانند جویدن آدامس، خوردن شیرینی، شکلات و حتی استعمال سیگار روی می آوردند و به این جهت بسیار مستعد ابتلا به انواع بیماریها می شوند.
کارشناسان هشدار میدهند مدیران در صورت داشتن استرس بالا در محل کار از مشاوره یا متخصص بهره بگیرند.
انتهای پیام/