به گزارش
خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در تشریح جزییات جلسه امروز یکشنبه (12 بهمن ماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در ابتدای این جلسه بروجردی رئیس کمیسیون ضمن تبریک دهه مبارک فجر، گزارشی از سفر هیئت کمیسیون به لبنان و شرکت در مراسم گرامیداشت شهدای قنیطره ارائه کرد و با
وی افزود: رئیس کمیسیونامنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به بیانات "سید حسن نصرالله" دبیرکل حزبالله لبنان گفت که اقدام تلافی جویانه حزبالله لبنان، باعث شور و شعف خاص شده بود و به صهیونیستها تفهیم شد که هرگونه حمله و تهاجم با پاسخ دندان شکنی روبرو خواهد شد و پاسخ حزبالله هم مرز و منطقه نمیشناسد.
نفوی حسینی گفت: بروجردی به تحولات عربستان اشاره داشت و گفت؛ تحولات گسترده در مدیریت دولت عربستان، نشان از تحولاتی در سیاستهای در این کشور در حوزههای داخلی و خارجی خواهد داشت. همچنین بروجردی با اشاره به تحولات یمن گفت؛ اانقلابیون یمن بسیار عقلانی و منطقی تحولات را پیش میبرند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در ادامه گفت: دستور جلسه امروز بررسی سفر هیئت پارلمانی آلمان و اظهارات بیمسئولانه و مداخله گرایانه نایب رئیس مجلس آلمان بود. در این جلسه که مسئولان از وزارت امور خارجه، اطلاعات، اداره کل تشریفات مجلس و شیخ الاسلام مشاور امور بین الملل رئیس مجلس حضور داشتند، بروجردی با توجه به تذکرات کتبی و شفاهی به دستگاههای اجرایی، کار درست تنظیم شد و در ملاقاتهای پارلمانی مشکلی پیش نیامد اما در ملاقاتی که مطابق درخواست وزارت خارجه با عارف صورت میگیرد، مسائلی پیش میآید و اظهاراتی را مطرح میکند که خارجه از عرف و ضوابط دیپلماتیک بود.
نقوی حسینی ادامه داد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجدا تاکید کرد که وزارت امور خارجه باید عکس العمل متناسب با رفتارهای وی را نشان دهد که همه بدانند که ایران جای مداخلهگری آنها نیست.
وی افزود: پس از بررسیهای صورت گرفته و توضیحات وزارتخارجه، اطلاعات و مسئولین تشریفات مجلس بنابراین گردید اولا باید غربی بدانند و به آنها تفهیم شود که آستانه حساسیت جمهوری اسلامی نسبت به فتنهگران بالا است و در این زمینه اجازه دخالت به هیچ احدی نخواهد داد دوم اینکه اگرچه سفر اخیر هیأت از جهات نظم و ترتیب با سفرهای قبلی قابل مقایسه نبوده و از این به بعد نباید هیأتهای پارلمانی با مسئولیت مجلس ملاقاتهای خود را انجام دهند. سوم اینکه باید سفیر آلمان در تهران احضار و شدیدا به او اعتراض شود و چهارم اینکه وزارت اطلاعات و امورخارجه کمافیالسابق به وظایف دقیق خود عمل کند و بالاخره اینکه وزارتخارجه باید شخصیت اعضای هیأتها را به طوری کامل همراه با سوابق سیاسی و دیدگاههای آنها نسبت به نظام جمهوری اسلامی را در اختیار بگذارنند.
سخنگوی کمیسیون سیاست خارجی ادامه داد: کمیسیون همچنین تأکید کرد که ارتباط با کشورهای اروپایی و به ویژه روابط پارلمانی با پارلمانهای اروپا از سیاستهای نظام است و منعی وجود ندارد و باید در چارچوب عزت، حکمت و مصلحت صورت گیرد.
انتهای پیام/