به گزارش
حوزه تجسمی باشگاه خبرنگاران، نشست هفتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر امروز با حضور «مجید ملانوروزی» مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی، «مجتبی آقایی» دبیر کل هفتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر، «حسن نوفرستی» مسئول برنامههای هنری موزهی هنرهای معاصر تهران در موزهی هنرهای معاصر تهران برگزار شد.
در این نشست، «مجید ملا نوروزی» درباره هفتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر گفت: در این دوره از جشنواره هنرهای تجسمی تغییرات گستردهای صورت گرفته است، در حقیقت این جشنواره امسال با سیاست گذاریهای متفاوتی برگزار خواهد شد.
وی اظهار داشت: در این جشنواره توجه زیادی به رشتههای مختلف هنرهای تجسمی صورت گرفته است.
در ادامه این نشست، مجتبی آقایی دبیر کل این جشنواره بین المللی گفت: هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر امسال قرار است با نگاهی متفاوت به هنرهای تجسمی برگزار شود.
وی در ادامه گفت: این جشنواره امسال با نگاهی متفاوت به هنرهای تجسمی در 9 رشته از جمله گرافیک، تصویرسازی، کاریکاتور، مجسمه سازی، خوشنویسی برگزار خواهد شد.
وی در ادامه درباره رویکردهای این دوره از هنرهای تجسمی فجر نیز گفت: تغییرات گستردهای را در این جشنواره شاهد خواهیم بود. در حقیقت این جشنواره شاخصههای متفاوتی نسبت به دورههای قبل دارد.
دبیر کل هفتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر گفت: این جشنواره نسبت به جشنوارههای مشابه خیلی جوان است، اما با توجه به پتانسیلی که در این حوزه وجود دارد، قطعا شاهد تحولات گستردهای خواهیم بود.
وی در ادامه گفت: خوشبختانه پراکندگی این دوره از جشنواره نیز معنا دارد، چرا که در استانهای کشور قطبهای فرهنگی و هنرهای تجسمی داریم، بنابراین کشور ریشه دار و معنا داری در عرصهی هنرهای تجسمی هستیم که همین افتخار بزرگی برایمان خواهد بود و کارنامه ارزشمندی را رقم میزند.
وی گفت:در این دوره از جشنواره بخشهای مختلف به صورت غیر رقابتی خواهند بود و هزار و صد اثر از 700 هنرمند در بخشهای مختلف عنوان شده آثاری به نمایش گذاشته میشود که این آثار نشان از روزهای باشکوه دهه فجر دارد.
وی درباره بخش هنر انقلاب نیز گفت: در کنار این رشتهها بخشهایی با عنوان هنر انقلاب، دفاع مقدس و ایثار و شهادت نیز قرار داده شده است که این آثار در موزه هنرهای معاصر فلسطین به نمایش گذاشته میشود.
که البته این آثار با همکاری حوزه هنری و سازمان تبلیغات اسلامی و همچنین انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس و نیز بنیاد شهید و امور ایثارگران ارائه خواهد شد.
وی درباره بخش پیامبر اعظم در این جشنواره نیز گفت: در این دوره از جشنواره تجسمی فجر بخشی با عنوان پیامبر اعظم نیز برگزار خواهد شد که در رشتههای خوشنویسی، تصویرسازی و گرافیک است که البته این بخش در پی اهانتهای صورت گرفته به پیامبر اعظم در هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گنجانده شده است.
وی در ادامه گفت: این دوره از جشنواره بخش شاخصی نیز دارد که از جمله آن تقدیر از هنرمندان پیشکسوت در کنار هنرمندان جوانی که حدود یک دهه فعالیت در حوزهی هنرهای تجسمی دارند، صورت میگیرد.
وی اظهار داشت:در این جشنواره از نگارخانه داران، رسانهها و خبرنگاران نیز تقدیر خواهد شد.
وی درباره کتاب این جشنواره نیز گفت: امسال هر رشته به صورت جداگانه کتاب نفیسی را دربر خواهد داشت، در حقیقت کتاب هر رشته به صورت جداگانه منتشر میشود.
وی دربارهی تایید هنرمندان پیشکسوت برای تقدیر در هفتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر نیز گفت: در بخش شاخص تقدیر از هنرمندان پیشکسوت، هنرمندان با همکاری انجمنها و همچنین با تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب و از آنها تقدیر خواهد شد.
در ادامهی این نشست، مجید ملانوروزی دربارهی بودجهی این جشنواره گفت: هزینه این دوره از جشنواره هنرهای تجسمی فجر حدودا یک میلیارد تومان است که البته سال گذشته نیز هزینه صرف شده در همین حدود بوده که امسال قرار است صرف برگزاری و نیز اجاره موسسه فرهنگی هنری صبا و مکانهای دیگری که آثار جشنواره در آنجا به نمایش گذاشته میشود، شود.
گفتنی است؛ هفتمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر روز سه شنبه ساعت 18 عصر با حضور معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از هنرمندان در موسسه فرهنگی هنری صبا برگزار میشود و به صورت همزمان بخش هنر انقلاب در موزهی هنرهای معاصر فلسطین گشایش مییابد.
انتهای پیام/ رض