ابولفضل وفایی نژاد متخصص غدد و متابولیسم در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: امگا 3 و امگا6 دو نوع اسید چرب ضروری برای بدن هستند که البته خواص و فواید امگا 3 از امگا 6 بیشتر است.
وی با بیان اینکه اسیدهای چرب ضروری بر روی سیستم تنفسی اثرات خوبی دارند، تاکید کرد: مصرف منظم اسیدهای چرب ضروری علاوه بر کاهش خطر ابتلا به اختلالاتی نظیر آسم، از بیماریهای مزمن ریوی نیز تا حد زیادی پیشگیری میکنند.
وفایی نژاد افزود: حتی افرادی که عوامل خطر ابتلا به بیماریهای مزمن ریوی را دارند نظیر افراد سیگاری، در صورت مصرف اسیدهای چرب ضروری به ویژه امگا 3، کمتر دچار عارضههای ریوی مزمن به خصوص برونشیت و آمفیزم میشوند.
وی یادآور شد: ماهیها، گردو و سویا منابع غنی امگا 3 و روغن آفتابگردان و سویا منابع غنی امگا 6 هستند.
وفایی نژاد خاطر نشان کرد: افرادی که بهطور منظم منابع غذایی حاوی امگا 3 را مصرف میکنند، شیوع بیماریهای عصبی، آلرژی، آسم و حتی بیماریهای قلبی و عروقی در آنها بسیار پایین است.
انتهای پیام/