کاظمی افزود :پنل های خورشیدی بیشتر در مناطقی کاربرد دارد که قدری دور افتاده و دسترسی شبکه های برق به آن ها دشوار است
وی با اعلام اینکه در استان زنجان هم اجرای طرح تولید انرژی به وسیله ی پنل های خورشیدی از 3 سال پیش آغاز شده ادامه داد : تا کنون روستا های رضوان –کله سر – کبیرک- ومهجبین که هر کدام بیش از 60خانوار را در خود جای داده به این سامانه تولید انرژی تجهیز شده است
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای زنجان همچنین هزینه ی اجرای طرح پنل های خورشیدی را برای هر خانوار 14میلیون تومان دانست و افزود:دولت اعتبار مورد نیاز این طرح را تامین کرده است.
کاظمی صرفه جویی در تولید و مصرف انرژی را از مزایای پنل های خورشیدی برشمرد و اضافه کرد :انرژی خورشید در طول روز به وسیله ی این پنل ها به الکتریسیته تبدیل میشود و قابلیت ذخیره را نیز دارد
وی تصریح کرد :کسانی که تمایل به استفاده ازپنل های خورشیدی دارند ازطریق شرکت توزیع برق زنجان میتوانند اقدام کنند
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای زنجان تاکید کرد :که طرح پنل های خورشیدی تنها در ساختمانهایی که کمتر از 10 سال عمر دارند قابل اجراست و متقاضیان میتوانند برای تهیه این پنل ها به شرکت توزیع برق مراجعه نمایند.
اولین خانه خورشیدی در سال ۱۹۳۹ساخته شد که در آن از مخزن گرمای فصلی برای بکارگیری گرمای آن در طول سال استفاده شدهاست. گرمایش و سرمایش ساختمانها با استفاده از انرژی خورشید، ایده تازهای بود که در سالهای ۱۹۳۰ مطرح شد و در کمتر از یک دهه به پیشرفتهای قابل توجهی رسید.