سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز؛

کاهش ضایعات مواد غذایی مهم ترین مزیت کشاورزی ارگانیک

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان افزوده شدن بر میزان تولید محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات مواد غذایی را مهم ترین مزیت کشاورزی ارگانیک می دانند.

ایوب ایرانی فام  در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.

وی ادامه داد: استفاده از عملیات بهزراعی و بهنژادی، رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات،بیماری های گیاهی و علف‌های هرز  را باید از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح قلمداد نمود.

ایرانی فام تاکید کرد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اثر اراضی مستعد نمی‌تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.
انتهای پیام/ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.