تبریز؛
کاهش ضایعات مواد غذایی مهم ترین مزیت کشاورزی ارگانیک
ایوب ایرانی فام  در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: افزایش راندمان محصول در واحد سطح با بکارگیری علم و تکنولوژی در کشاورزی امکانپذیر است.

وی ادامه داد: استفاده از عملیات بهزراعی و بهنژادی، رعایت اصول تغذیه گیاهی، مبارزه با آفات،بیماری های گیاهی و علف‌های هرز  را باید از راه های رسیدن به راندمان بالا در واحد سطح قلمداد نمود.

ایرانی فام تاکید کرد: افزایش سطح زیر کشت به علت محدودیت اراضی قابل کشت، محدودیت منابع آبی و زیر کشت رفتن اثر اراضی مستعد نمی‌تواند به عنوان یک روش مطمئن در افزایش تولید محصولات غذایی تلقی شود.
انتهای پیام/ش