به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران؛ «محمدباقر الفت» صبح امروز یکشنبه(7 دی ماه) در گردهمایی ارتقاء اثربخشی برنامه ریزی در پیشگیری از وقوع جرم گفت: عمر معاونت پیشگیری خیلی طولانی نیست.
وی ادامه داد: یکسری فعالیتهای سازمان یافتهای در پی تشکیل این معاونت از زمان ریاست بنده تاکنون جایگاه قابل قبولی از حیث اقدامات صورت گرفته، داریم اما از لحاظ معاضدت و همکاری با حوزه مقابله خیلی قابل توجه نبوده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تصریح کرد: چند سوال مطرح میشود که تا چه حدی باید تحمل کنیم تا حجم پروندهها کاهش یابد و اساسا آرامش با اقدامات پیشگیرانه چه زمانی به جامعه بر میگردد؟
الفت اظهارداشت: اگر اقدامات پیشگیرانه پاسخگوی این سوالات نباشد، نمیتواند جای خود را باز کند.
وی افزود: دیدگاهی پیش آمده که برخی از مسئولان، این مجموعه را غیرقابل تاثیر تشخیص دادهاند و حال آنکه ما باید سازمان را فعال کنیم و پژوهش را از حالت مطالعاتی خارج کرده و آنها را عملیاتی کنیم.
الفت ادامه داد: هدف از این گردهمایی این است که بتوانیم فعالیتهایمان را منسجم کنیم، با برنامه کار کردن خیلی خوب است اما کار ما برنامه اجرا کردن نیست.
وی افزود: برنامهها باید ما را به اهدافی برسانند ما یکسال برنامه ریزی میکنیم و سال تمام میشود و در سال بعد شروع به برنامه ریزی مجدد میکنیم ولی باید دید که نتایج این برنامهها کجا نمایان میشود و مردم باید نتایج برنامههای ما را در مراکز اجتماعی و اقتصادی ببینند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تصریح کرد: این جلسه باید این نتایج را در ذهنها نهادینه کند که ما از معاونت اجتماعی یک اثر پیشگیری و عملیاتی میخواهیم و اگر اینگونه نشود فایدهای ندارد.
الفت اظهار داشت: اگر رسیدن به حق شاکی و مجازات درست برای متهم صورت نگیرد، برنامههای پیشگیری از وقوع جرم، عقیم خواهد ماند.
وی گفت: توسعه نهاد داوری یکی از اقدامات پیشگیری است که باید در دستور کار قرار داشته باشد ضمن این که این مساله در اراک صورت گرفت و قطعا اثرات خوبی خواهد داشت.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در پایان خاطرنشان کرد: تمام گزارشهای ما این شده است که چند جلسه با آقای فلانی داشته باشیم و اکنون این سوال مطرح است آیا توانستهایم وقوع جرم را پیشگیری کنیم؟
انتهای پیام/