رقیه دژاگاه متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دلایل مختلفی در افزایش غلظت خون موثر هستند که بخشی از آنها ژنتیکی و بخشی دیگر به علت ابتلای فرد به بیماریهای گوناگون است.
وی ادامه داد: افزایش غلظت خون هنگامی بروز میکند که سطح هموگلوبین خون بالا میرود، بنابراین این افراد هموگلوبین خونشان از افراد عادی بیشتر است و کاهش هموگلوبین خون باعث کم خونی میشود.
دژاگاه بیان کرد: علتهای مختلفی در بروز کمبود خون است که مهمترین آن دلایل تغذیهای است، که شایعترین نوع کم خونی، کم خونی فقر آهن است که در زنان و دختران رایج است.
وی خاطر نشان کرد: فرد میتواند با رعایت اصول تغذیه سالم در بهبودی این مشکل موثر باشد که گیاه خواری بهترین راه مقابله با افزایش غلظت خون محسوب میشود و افراد مبتلا به غلظت خون باید میوه و سبزی فراوانی همراه وعدههای غذایی میان وعدههایشان مصرف کنند و از خوردن مواد غذایی شیرین، چرب و شور دوری کنند.
انتهای پیام/