عباس پاپیزاده، نماینده مردم دزفول در گفتگو با
خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران با بیان این که اگر نسبت به اجرای طرح آبیاری تحت فشار و زیرساختهای لازم در بخش کشاورزی اقدامی نشود، قاعدتاً در زمینه آب شرب و صنعتی دچار مشکل خواهیم شد، گفت: تقریباً 90 درصد آب کشور در بخش کشاورزی مصرف میشود.
نماینده دزفول تصریح کرد: با 10 درصد صرفهجویی در حوزه آب مصرفی کشاورزی، تمام آب مصرفی در حوزه شرب و صنعت کشور تامین میشود.
وی با اشاره به این که با ارتقای مکانیزسیون آب کشاروزی دیگر بحران کمآبی در شهرها را نخواهیم داشت، اظهار کرد: از مجموع 100 میلیارد متر مکعب که در کشور است، حدود 90 میلیارد متر مکعب در حوزه کشاورزی مصرف میشود و متأسفانه تنها کمتر از 10 میلیارد متر مکعب آن در زمینه آب شرب و صنعتی استفاده میشود.
پاپیزاده با تأکید بر این که این نکته مهم باید مورد توجه دولت قرار بگیرد، افزود: عدم توجه به این مسئله موجب افزایش فاصله میان کشورمان با دیگر کشورهای توسعه یافته در زمینه آبیاری تحت فشار و نوین شده است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: در کشورهای توسعهیافته بازده آبیاری به 65 درصد رسیده اما در کشور ما هنوز زیر 35 درصد است و اگر دولت بتواند درصد بازده آبیاری کشور را به 65 نزدیک کند، دیگر بحران کمآبی نخواهیم داشت.
نماینده دزفول بیان داشت: دولت در لایحه بودجه سال 93 تنها 244 میلیارد تومان به آبیاری تحت فشار و نوین در بخش کشاورزی اختصاص داده بود که با پیگیری کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و همچنین کمیسیون تلفیق آن را به 1300 میلیارد تومان افزایش دادیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به نقش مجلس در افزایش بودجه کشاورزی تلاش خواهیم کرد تا کمکاری دولت را در این بخش جبران کنیم.
انتهای پیام/