«اسدالله بادامچیان» در گفتگو با خبرنگار
احزاب باشگاه خبرنگاران، در ارتباط با بازگشایی مجدد خانه احزاب و مسائل متعدد پیرامون آن، گفت: خانه احزاب یک تشکل پایان یافته است، چرا که در انتخاباتی که در دوره چهارم انجام شد بحث تقلب پیش آمد و بنابراین احزاب اصولگرا و تعدادی از احزابی که خودشان را اصولگرا نمیدانند نسبت به این مسئله اعتراض کردند.
وی در ادامه افزود: اما این افرادی که در آنجا ظاهرا رای آوردهاند حاضر به تجدید انتخابات نشدند، در نتیجه افراد معترض با خانه احزاب همراهی نکرده و به همین علت خانه احزاب دچار مشکلات شد، چرا که وقتی مسئله تقلب در میان باشد کسانی که معتقدند تقلبی شده هرگز و در هیچ موردی زیر بار کسانی که با تقلب انتخاب شدهاند؛ نخواهند رفت.
این عضو فعال سیاسی بیان کرد: بعد از این قضایا، همین افرادی که با تقلب سر کار آمدند، در عین حال ضوابط حقوقی و قانونی را نیز احزاب رعایت نکردند، در نتیجه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به آنها تذکر داد اما باز هم اعتنا نداشتند.
این عضو حزب موتلفه تصریح کرد: اصلاح طلبان میخواهند تنها خودشان سرکار باشند؛ باید پرسید چرا اسم اصلاح طلبی را انتخاب کردهاند، آن ها میخواهند موقعیتها و مقامات گوناگون را تصاحب کنند، وگرنه همان عناوین مرسوم جامعه در خط امامت، ولایت و قانون اساسی را دنبال میکردند.
بادامچیان با اشاره به تعطیلی خانه احزاب اظهار داشت: نتیجه نهایی اینگونه شد که به علت بیاعتنایشان و تخلف قانونی، کمیسیون احزاب آنها را پایان یافته تلقی کرد و امکاناتی که در دوران ما وزارت کشور به خانه احزاب داده بود؛ گرفت و وسایلشان را یک جای دیگر انتقال داد، این کاری که وزارت محترم کشور انجام داد قصدش برخورد با یک مجموعه قانونی نبود بلکه معلوم بود این افراد خلاف قانون عمل می کنند و طبعا نمیتواند از امکانات بیتالمال که در اختیار وزارت کشور است استفاده کند.
این عضو فعال سیاسی در یک جمع بندی کلی از علل تعطیلی خانه احزاب، گفت: خانه احزاب به چند دلیل پایان یافت؛ اولا با انتخاباتی که به عنوان تقلب زیر سوال رفت، در ثانی به دلیل آنکه قانون را رعایت نکردهاند، دلیل سوم به رسمیت نشناختن مرجع کمیسیون وقت احزاب و وزات کشور بود،و مورد آخر هم به این علت بود که احزاب اصولگرا و یا احزابی که اصولگرا نبودند زیربار این دسته افرادی که سرکار آمدند نرفتند و در جلسات شرکت نکردند.
وی با اشاره به پیگیریهایی که برای بازگشایی خانه احزاب در زمان دولت نهم صورت گرفت، ابراز داشت: اصلاح طلبان از دولت جدید نیز خواستند این مسئله را دنبال کند و چند جلسه توسط وزارت کشور در این راستا برگزار شد، اما معترضان صحبت هایی مطرح کردند که حرفهای حقی هم بود، آنها خواستار این بودند که نام خانه احزاب تغییر یابد، نام پیشنهادی هر چه میخواهد باشد، ما باشگاه احزاب را پیشنهاد دادیم برخی نیز پیشنهاد کانون احزاب را دادند تا تمامی احزاب را وزارت کشور و نه هیئتی که هم دورانش تمام شده و هم تمدید نشده و مشکلات قانونی زیادی دارد اداره کند.
این عضو حزب موتلفه اسلامی افزود: اگر انتخابات سالمی برگزار شد و تمامی احزاب دور هم جمع شدند، همه در این تشکل با عنوان جدید که متهم و بد سابقه نباشد شرکت میکنند، پس این به معنای مخالفت حزب موتلفه اسلامی یا مخالفت جبهه پیروان در تشکلهای عضو آن نیست.
وی علل مخالفت خود را چنین عنوان کرد: متاسفانه آقایان، قانون و انتخابات را رعایت نمیکنند، و حاضر نیستند به اعتراضات افراد دیگر در احزاب رسیدگی کنند، بلکه قصدشان این بود که قدرت دست خودشان باشد و طبیعی است که احزاب زیر بار این روشها نمیروند، بنابراین ما باید مشکل را به طور اساسی و ریشهای حل کنیم.
بادامچیان تصریح کرد: خانه احزاب ابتدا شروع خوبی داشته و به علت رفتار گروههای اصلاح طلب به بنبست کشیده شده است، حال باید یک عنوان جدید انتخاب کرد و قرار نیست نامش را ما بگذاریم، در این تشکل همه تفکرات و خط مشیها باید دور هم باشند، وگرنه اگر تنها احزابی از اصولگرایان یا اصلاح طلبان جمع شوند خانه کل احزاب نمیشود.
این عضو فعال سیاسی پیرامون ویژگیهای خانه احزاب گفت: خانه احزاب باید مجمع عمومی، شورای مرکزی و انتخابات داشته باشد، این تشکل یعنی محل همه احزاب و به گونهای باید اعتماد تمامی تشکلها را به خود جذب کند، پس باید طرحی نو درانداخت، اما در ارتباط با رضایت اصلاح طلبان اختیار پای خودشان است اگر بخواهند پایگاهی برای کل احزاب پدید آید چارهای جز این ندارند و اگر میخواهند فقط خودشان و این ۵۰حزبی که اعضایشان چند نفره و فولکس واگنی و به تعداد انگشتان دست و پاست و جمعشان به ۵۰۰ نفر هم نمیرسد در آن خانه جمع شوند درست نیست.
بادامچیان در پایان خاطر نشان کرد: در حالی که حزب مؤتلفه ۲۴۰ هسته و دفتر دارد و این در حالی است که میگویند رای آن برابر با رای ۵۰ تا حزبی که چند نفر بیش نیستند باشد، این در شرایطی است که نمیتوانند یک مجمع راه بیاندازند، این مسئله باید اصلاح و مقررات و آیین نامهاش عوض شود، این بازنگریهایی که اخیرا انجام دادهاند حداقل ۳۰۰ عضو را مورد قبول میداند، بنابراین با این دسته اصلاحات میتوان احزاب واقعی را دور هم جمع کرد و به دور از جناحبندی و قبیله گرایی پایگاه احزاب داشت.
انتتهای پیام/