سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف ماست با این سبزیجات درد عضلانی را درمان می‌کند

در فصل پاییز اشخاص مبتلا به درد مفاصل بهتر است از دانه‌های حبوبات، کنجد استفاده کنند.

حمید عبدی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نحوهٔ غذا خوردن در فصل پاییز باید از غذاهای خنک تابستان به سمت غذاهای گرم زمستان کشیده شود، همچنین باید از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی پرهیز کرد و با توجه به اینکه از نیمه شهریور تا اواخر پاییز فصل حساسیت‌ها است، باید از استفاده غذاهای حساسیت‌زا مانند غذاهای سرخ‌کردنی و فست‌فود جلوگیری کرد. 

وی افزود: میوه‌های انرژی‌زا مثل موز و میوه‌های گرم‌تر نظیر انبه و میوه‌های حاوی ویتامین C مانند مرکبات، سیب و حشکباری مانند خرما برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می‌شود. 


وی اظهار داشت: افرادی که سرد مزاج هستند اگر از دوغ و ماست همراه با نعناع و کاکوتی استفاده کنند از درد مفاصل آن‌ها جلوگیری می‌شود. این اشخاص مناسب است در این فصل از غذاهایی مانند دانه‌های حبوبات، کنجد، خرما و عسل بیشتر استفاده کنند. 

این متخصص، در پایان خاطرنشان کرد: مصرف ترشی در فصل پاییز در افرادی که حساسیت دارند و مستعد سرماخوردگی و آنفولانزا هستند به تشدید علائم آن‌ها کمک می‌کند. 


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.