پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.

شهرزاد محمدیان، ‌کار‌شناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بر اساس مطالعات انجمن قلب آمریکا کسانیکه به مدت طولانی ماست مصرف کرده‌اند فشار خون پایین تری دارند و خطر افزایش فشارخون سیستولیک در آنها پایین‌تر است.

فشارخون سیستولیک مقیاس سنجش فشارخون وارده به دیواره شریان‌ها در زمان انقباض قلب است.

وی افزود: عدم درمان فشارخون بالا موجب آسیب به شریان‌ها می‌شود. شکاف و صدمه در دیواره شریان‌ها مانند یک شبکه موجب گیر انداختن اجزای موجود در جریان خون از جمله کلسترول می‌شود و در‌‌ نهایت منجر به انسداد شریان‌ها می‌گردد.

محمدیان خاطرنشان کرد: محققان نتیجه گرفته‌اند که مصرف ماست کم چرب موجب کاهش فشارخون می‌شود. درحقیقت پیروی از یک رژیم غذایی سالم به همراه فعالیت فیزیکی منظم، از ابتلا به بیماری‌های مزمن، از جمله فشارخون بالا پیشگیری می‌کند.

وی اذعان داشت: ماست فواید بسیار زیادی دارد. ازجمله اینکه مصرف مداوم آن موجب کنترل وزن می‌شود. ماست یکی از بهترین منابع کلسیم است و از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند. پروتئین موجود در ماست موجب احساس سیری به مدت طولانی می‌شود و همچنین محتوای آب این ماده غذایی در تأمین مایعات بدن نقش دارد.


انتهای پیام/
برچسب ها: ماست ، فشارخون ، قلب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.