سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بدخیم ترین سرطان را با خوشمزه ترین ادویه درمان کنید

زردچوبه حاوی ماده فعالی به نام «کورکومین» است که می‌تواند از پیشرفت «مزوتلیوما» یا سرطان بدخیم غشای جداره ریه‌ها جلوگیری کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،کورکومین پیشتر نیز به دلیل دارا بودن خواص متوقف کننده سرطان شناخته شده است اما زمانی که با دیگر پپتیدهای از بین برنده سرطان ترکیب شود پروتئین بازدارنده‌ای را تولید می‌کند که می‌توان از آن برای مقابله با نوع پیشرفته مزوتلیوما استفاده کرد.

مزوتلیوما فرآیند سرطانی شدن سلول‌های بافت مزوتلیوم یا غشای درونی بسیاری از اعضای داخلی بدن از جمله قفسه سینه، شکم و قلب است. تومورهای بدخیم به ندرت به قلب آسیب می‌زنند اما سلامت اعضای داخلی مذکور را با خطر روبرو می‌کنند. فاکتور خطرزای اصلی در بروز مزوتلیوما قرار گرفتن در معرض آزبست است. هرچند فاکتور ژنتیک نیز در بروز آن موثر است. این سرطان نادر اما کشنده هر ساله به مرگ 43 هزار نفر در سراسر جهان منجر می‌شود.

فاکتور کمک کننده اصلی در پیشرفت مزوتلیوما و چند سرطان دیگر پروتئین STAT3 است که برای کنترل میزان نسخه برداری نشانه‌های ژنتیکی به DNA متصل می‌شود. پروتئین‌های STAT3 و STAT‌ نقش مهمی در تکثیر سلولی و واکنش‌های ایمنی بازی می‌کنند.  مطالعه اخیر نشان می‌دهد آنزیم PIAS3 از فعالیت سرطان‌زای STAT3 جلوگیری می‌کند و کورکیومین در ترکیب با این آنزیم نقش موثری در جلوگیری از تکثیر سلول‌های سرطانی ایفا می‌کند.

 

از دیگر خواص زردچوبه، خاصیت صفرا آوری آن است. دیگر خواص آن اثرات ضد التهاب، ضد سموم بعضی مارها، ضد سموم کبدی، ضد باکتری، ضد نفخ و مقوی معده هستند. زردچوبه دارای خاصیت کاهش کلسترول و جلوگیری از چسبندگی پلاکت ها است. اسانس زردچوبه دارای خاصیت ضد میکروبی به روی بسیاری از میکروارگانیسم ها از جمله استافیلوکوک، استرپتوکوک، کلستریدیوم، سارسینا، کورینه باکتریوم و خاصیت ضد قارچی است.

برچسب ها: بدخیم ، سرطان ، ادویه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.