سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

نان سنکگ و بربری حاوی سبوس هستند

یک کارشناس تغذیه معتقد است، نان جو یکی از بهترین انواع نان است که در گذشته به عنوان غذای گلادیاتورهای رومی استفاده می شده، اما امروز از برنامه غذایی مردم کنار رفته است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛ مریم شیرمستی نان را یکی از مهمترین ارکان غذایی ایرانیان دانست و گفت: نان های مختلفی در بازار برای مصرف وجود دارد، اما لازم است نانی را انتخاب کنیم که کمترین ضرر و بیشترین سود را دارد.

وی با بیان اینکه نان های تیره و سبوس دار از نظر غذایی غنی تر هستند، گفت: فیبر و سبوس موجود در این نان ها احساس سیری بیشتری به فرد می دهد و احتمال ابتلا  به دیابت و بالا رفتن کلسترول و تری گلیسیرد را کاهش می دهد.

به گفته این کارشناس تغذیه نان های سبوس دار علاوه بر ارزش غذایی بالا، حاوی مقادیر قابل توجهی از انواع ویتامین های گروهB هستند و به علاوه برخی از آنها با آهن و اسید فولیک غنی شده اند


شیرمستی گفت: بین نان ها نان سنگک و بربری نان های حاوی سبوس هستند.

برچسب ها: کرمانشاه ، نان ، سنگک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.