زارع مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم بیان کرد : قم در کیفیت نان سنگک دارای رتبه اول کشوری و در کیفیت نانهای لواش و تافتون رتبههای دوم و سوم را کسب کرده است.
وی افزود: پنج کارخانه فعال آردسازی و همچنین۷۰۰نانوایی فعال در استان قم وجود دارد.
وی تصریح کرد: بازرسی روزانه بوسیله اکیپی متشکل از سازمان بازرسی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت به صورت دورهای از نانواییها به منظور بررسی کیفی، کمی و بهداشتی انجام میگیرد و با واحدهای متخلف بلافاصله برخورد جدی میشود.
در پایان خاطر نشان کرد:۳۰درصد از کیفیت نان مربوط به نوع گندم،۳۰درصد مربوط به آسیاب،۳۰درصد مربوط به تخمیر و۱۰درصد مربوط بهآبی است که در نان استفاده می شود.
انتهای پیام/ف