زارع مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان قم گفت: نان سنگک در قم رتبه اول کشور در کیفیت را کسب کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از پژوهشکده غله کشور دارای سیستم مجهزی است که نمونه‌های گندم و آرد تولید شده و همچنین نان پخته شده در سطح استان‌ها را جمع‌آوری و از نظر کیفیت مورد بررسی قرار می‌دهد.

زارع مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم بیان کرد : قم در کیفیت نان سنگک دارای رتبه اول کشوری و در کیفیت نان‌های لواش و تافتون رتبه‌های دوم و سوم را کسب کرده است.

وی افزود: پنج کارخانه فعال آردسازی و همچنین۷۰۰نانوایی فعال در استان قم وجود دارد.

وی تصریح کرد: بازرسی روزانه بوسیله اکیپی متشکل از سازمان بازرسی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت به صورت دوره‌ای از نانوایی‌ها به منظور بررسی کیفی، کمی و بهداشتی انجام می‌گیرد و با واحدهای متخلف بلافاصله برخورد جدی می‌شود.

در پایان خاطر نشان کرد:۳۰درصد از کیفیت نان مربوط به نوع گندم،۳۰درصد مربوط به آسیاب،۳۰درصد مربوط به تخمیر و۱۰درصد مربوط بهآبی است که در نان استفاده می‌ شود.

انتهای پیام/ف


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.