سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"روغن زیتون" را سمی نکنید

خاصیت روغن زیتون بر کسی پوشیده نیست ولی اخیرا از آن برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود اینکه آیا مجاز به سرخ کردن مواد غذایی با این روغن هستیم یا نه، موضوع این گفتگو است.

دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روغن زیتون یکی از بهترین انواع روغن است، این روغن به دلیل داشتن اسید اولتیک زیاد و چون حاوی اسید چرب غیر اشباع است، برای قلب و عروق بسیار مفید می باشد و در کشورهای مدیترانه ای که مصرف روغن زیتون بالاست، مردم از سلامت بیشتری برخوردارند.

دکتر کیمیاگر ادامه داد: از روغن زیتون می‌توان برای تفت دادن کوتاه در حد 3-2 دقیقه استفاده کرد، ولی سرخ کردن به مدت طولانی مواد غذایی با این روغن و حرارت بالا موجب تغییر ماهیت در ساختار آن و ایجاد ترکیبات سمی و پراکسیدها می‌شود که سرطانزا هستند.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: روغن ذرت با داشتن امگا6، علاوه بر اینکه مانع گرفتگی عروق می‌شود، بسیار برای قلب مفید است و بهترین حالت مصرفشان همراه سالاد و بدون حرارت دادن است.



انتهای پیام/


برچسب ها: روغن ، زیتون ، سرخ کردن ، عروق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.