گفتنی است، براساس جدیدترین پژوهشها تمایل بیش از حد عدهای از افراد به خوردن شیرینی و ابتلای آنها به بیماری دیابت به دلیل نیاز بدن آنها به مادهی کروم است.
بررسیها نشان میدهند، کروم از جمله موارد ضروری در کنار انسولین به منظور تسهیل در جذب گلوکز از خون و ارسال آن به سلولهای بدن است.
پژوهشگران کمبود کروم را در بیماران دیابتی بسیار شایع میدانند.
پژوهشگران به افرادی که دچار افت قند خون میشوند، توصیه میکنند به جای خوردن قند و یا انواع شیرینی از مواد غذایی سرشار از کروم مانند گوشت گاو، گوشت مرغ، هویج، سیب زمینی، کلم بروکلی، مارچوبه و تخم مرغ استفاده نمایند تا نیاز بدن مرتفع شود.
انتهای پیام/