سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"درآمدهای مالیاتی" بهترین جایگزین برای رفع اتکای بودجه به نفت

جعفری گفت: یکی از راه‌های برآورده شدن هزینه‌های جاری از طریق وصول مالیات است که هم اکنون در اکثر کشورهای جهان نیز همین راه برای تأمین هزینه‌ها انتخاب شده است.

جلیل جعفری عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به این که اقتصاد کشور عمدتاً به درآمدهای نفتی و گاز وابسته است اظهار داشت: حدود 65 تا 70 درصد هزینه‌های جاری کشور را نفت تشکیل می‌دهد که طبق قوانین درآمد پنجم و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری باید اتکا به نفت را کاهش دهد.
 
وی در ادامه گفت: یکی از راه‌های برآورده شدن هزینه‌های جاری از طریق وصول مالیات است که هم اکنون در اکثر کشورهای جهان نیز همین راه برای تأمین هزینه‌ها انتخاب شده است.
 
جلیلی بیان کرد: بحث شناسایی مالیات دهنده‌ها مهمتر از افزایش سطح پرداخت است چرا که برای تأمین درآمدهای کشور نباید فشار غیرمتعارف به مردم به ویژه به کارمندان وارد کنیم.
 
این نماینده مردمی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره طرح‌های مجلس در این باره تصریح کرد: اخیراً تجدیدنظر مجلس در برنامه مالیات‌های مستقیم صورت گرفته و تا سال آینده قابل اجراست و روند تکمیلی آن باید به صورت سالانه انجام بپذیرد. هر چه سازمان امور مالیاتی وظایف خود را با دقت بیشتری انجام دهد، بازدهی آن در کوتاه مدت صورت خواهد گرفت.
 
وی همچنین درباره سایر منابع درآمد غیرنفتی خاطرنشان کرد: مهمترین عامل بعد از مالیات، کشاورزی است که علاوه بر افزایش تولیدات داخلی و رسیدن به خودکفایی باید در پی صادرات محصولات نیز بود که این مهم از طریق افزایش حمایت دولت و مجلس صورت می‌گیرد. یکی از موانع رشد کشاورزی پرداخت تسهیلات با نرخ 22 درصد است که اگر خواهان بازدهی هستیم باید این نرخ به کمتر از 10 درصد برسد، چرا که از توان پرداخت کشاورزان خارج است و مسئله بعد سهم تولید از هدفمندی یارانه‌هاست که با پرداخت مستقیم به مردم از رشد تولید کنندگان جلوگیری می‌شود.
انتهای پیام/

برچسب ها: درآمد ، مالیات ، نفت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
علی
۰۲:۱۶ ۱۰ مرداد ۱۳۹۳
این روش بیشتر شبیه شراکت دولت در پول و سرمایه است به صورتی که دولت 99درصد و ما(مستضعفین)1 درصد
البته فشار نفت به قشر ضعیف است ان سرمایه دار هم دولتی است از جیبی به جیب دیگر است
در این سالها غذایمان هم بوی نفت میده و حالا دارن پولش و می گیرن
تعجب می کنم انقدر حضرت آقا حرف زدن فقط کلید واژه این دوستان رو مباحث مالی قفل شده
بجای چاپیدن از این و ان سعی کنید در مباحث دیگر تفکر کنید مثل تور های گردش گری