سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون آموزشی وزارت بهداشت:

شاخص توسعه کشورها با میزان رشد علم و دانش آنها سنجیده می شود

نشست هم انديشي مديران آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت در تالار شهید بهشتی دانشگاه برگزار شد.

ه گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، در این نشست هم اندیشی که سید امیر محسن ضیائی معاون آموزشی وزارت بهداشت، پیوندی رئیس دانشگاه، جمعی از مدیران آموزشی وزارت بهداشت، معاونان دانشگاه و روسای دانشکده ها حضور داشتند، به منظور همسویی بیش از پیش مسوولان دانشگاه با سیاست های وزارت بهداشت، مسایل آموزشی دانشکده ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 ضیایی معاون آموزشی وزارت بهداشت در این جلسه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در امر آموزش اظهار داشت: امروزه تعاملات کشورها از طریق علم و دانش صورت می گیرد و میزان سرمایه گذاری کشورها در حوزه آموزش به یک شاخص تبدیل شده است که بر این اساس، عیار توسعه کشورها با میزان رشد علم و دانش آنها سنجیده می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان این نکته که آثار مثبت یا منفی تصمیمات و برنامه ریزی ها در نظام آموزشی در طولانی مدت مشخص می شود، بر لزوم  برنامه ریزی صحیح و کارشناسی شده در  تصمیم گیری در امور آموزشی تاکید کرد.

ضیایی با اشاره به رشد صعودی پذیرش دانشجو در سالهای گذشته تاکید کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو باید با توجه به زیرساخت ها، امکانات، تعداد اعضای هیات علمی و متناسب با استانداردها صورت پذیرد. گرچه نمی توانیم پذیرش دانشجو را با شیب تندی کاهش دهیم و این موضوع باید با برنامه ریزی دقیقی صورت بگیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تولید خدمات و فناوری را هدف اصلی دانشکده های فناوری های نوین و آموزش مجازی برشمرد و تاکید کرد: باید از بزرگ شدن بی رویه آنها بدون نگاه به هدف اصلی آنها جلوگیری شود.

ضیایی با اشاره به لزوم تجمیع بیمارستان های آموزشی و آموزشی کردن پرسنل درمانی اظهار امیدواری کرد در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان نخستین دانشکده، سیستم آموزشی نوین پرستاری در بالین ایجاد شود.

راهکارهای تسهیل جذب هیات علمی مورد نیاز دانشکده ها، راهکارهایی برای جذب دانش آموخته ها توسط خود دانشگاهها در محل های مورد نیاز، تغییر نام شعبه های بین الملل به پردیس های خودگردان از دیگر موضوعات مطرح شده توسط دکتر ضیائی در این نشست بود.

 ضیائی در خاتمه سخنان خود از بسته حمایت از رشته های بین رشته ای در آینده نزدیک خبر داد و خاطرنشان کرد سهم هر دانشگاه در پذیرش این رشته ها مشخص می شود.

براساس این گزارش در ابتدای این نشست دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تقارن برگزاری این جلسه با ماه مبارک رمضان را منشأ خیر و برکت دانست و هدف از این نشست هم اندیشی را بررسی مسایل آموزشی عنوان کرد.

وی در سخنان خود دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را دانشگاهی بزرگ و پیشگام، برخوردار از اساتید و اعضای هیات علمی توانمند برشمرد که بر ارتقای کیفیت آموزش تمرکز دارد.

 پیوندی با تاکید بر اهمیت توجه به آموزش تحصیلات تکمیلی، ایجاد رشته های بین رشته ای با همکاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری، بین المللی شدن و  برقراری ارتباط با کشورهای منطقه را از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد.

رئیس دانشگاه در بخشی از سخنان خود ایجاد ارتباطات و تبادلات علمی با کشورهای همسایه و منطقه را اعتباری برای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برشمرد و تلاش دانشگاهیان در راستای بین المللی شدن دانشگاه به معنای واقعی را امری ضروری عنوان کرد.

 پیوندی با اشاره به این که 11 درصد تولیدات علمی کشور برعهده دانشگاه های علوم پزشکی است، ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این خصوص را خاطر نشان کرد و یادآور شد: بسیاری از قطب های علمی آموزشی کشور نظیر اورولوژی، ژنومیک و چشم در این دانشگاه قرار دارند و بر توجه و اهمیت بیشتر به قطب های آموزشی کشور تاکید کرد.

همچنین در این مراسم دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ضمن ارایه گزارشی از وضعیت آموزشی دانشگاه، تعداد دانشجویان در مقطع کارشناسی را 3600 نفر، کارشناسی ارشد 1800 نفر، دکتری 3400 نفر، 1000  phD نفر، شعبه بین الملل 1800 نفر عنوان کرد.

وی با اشاره به نسبت تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه به دانشجویان به تفکیک دانشکده ها بر لزوم جذب هیات علمی در برخی رشته ها تاکید کرد.

 صدوقی در ادامه مواردی نظیر راه اندازی سامانه الکترونیک دانشگاه، راه اندازی دانشکده فناوری های نوین، کسب رتبه اول کشوری در آموزش مجازی، کسب رتبه اول از نظر تعداد برنامه های آموزش مداوم در کشور،کسب رتبه دوم کشوری در جشنواره آموزشی یزد، برگزاری دوره های توانمند سازی اساتید در بدو استخدام و شروع به کار مجدد کمیته رتبه بندی اساتید را از اهم دستاورد های معاونت آموزشی دانشگاه عنوان کرد.

 محمد مهدی صدوقی در خاتمه سخنان خود با اشاره به رئوس راهبردها و شاخص های برنامه های این معاونت، اهداف و سیاست های معاونت آموزشی دانشگاه را تشریح کرد.

گفتنی است، روسای دانشکده های تابعه دانشگاه نیز در این نشست ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.