سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو هيات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندی‌شاپور:

"رژيم بيسكويت" غير علمی است

عضو هيات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندی‌شاپور اهواز گفت: رژيم بيسكويت يك رژيم غيرعلمی است و می‌تواند فرد را با مشكل مواجه كند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ رضا امانی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندی‌شاپور اهواز اظهار كرد: برخی افراد با رشته‌های مختلف و حتی برخی پزشكان عمومی گاهی به رژیم‌درمانی اقدام كرده و رژیم‌های غذایی خاصی را به افراد توصیه می‌كنند، این در حالی است كه پزشكانی كه تنها دو واحد درس تغذیه در دانشگاه خوانده‌اند نمی‌توانند رژیم غذایی ارائه دهند.

وی افزود: برخی پزشكان رژیم بیسكویت را توصیه می‌كنند كه كاملا اشتباه است؛ بیسكویت به تنهایی نمی‌تواند تامین‌كننده نیاز غذایی بدن باشد و اگر سبوس‌دار و دارای شكر باشد، مصرف آن تنها به عنوان میان‌وعده مفید است.

امانی با بیان اینكه بیسكویت‌های معمولی حاوی 20 درصد شكر هستند، تصریح كرد: بیسكویت‌ها نمك زیادی هم دارند كه می‌تواند موجب افزایش سدیم بدن شود. افزایش سدیم بدن موجب افزایش فعالیت‌ كلیه‌ها می‌شود و بی‌كربنات سدیم نیز جذب آهن و كلسیم را در بدن كاهش می‌دهد.

این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی خاطرنشان كرد: قند موجود در بیسكویت در مقایسه با كیك و كلوچه كمتر است و در نتیجه قند خون را به میزان اندكی افزایش می‌دهد؛ همچنین قند موجود در بیسكویت سبوس‌دار نیز كمتر از نوع بدون سبوس است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندی‌شاپور اهواز ادامه داد: هنگام خرید بیسكویت باید توجه داشت كه درصد شكر موجود در آن كم باشد؛ متاسفانه برخی محصولات موجود در بازار یا برچسب مربوط به مواد اولیه را ندارند و یا از نمونه خارجی كپی‌برداری می‌شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.