1- برنامه منظم خواب داشته باشيد
بدن انسان داراي يک ساعت دروني و برنامه ريزي زماني دقيق است. برهم زدن اين برنامه ممکن است شما را دچار کم خوابي يا بد خوابي کند. پس هر شب راس ساعتي خاص به تخت خواب برويد و صبح ها راس ساعتي خاص از خواب بيدار شويد.
2- به خورد و خوراکتان توجه کنيد
هرگز با شکم خالي يا خيلي پر به خواب نرويد. همچنين نوشيدن کافئين ها و نوشيدني هاي انرژي زا و محرک خواب شما را دچار مشکل خواهد کرد.
3- وقتي به تخت مي رويد خود را موظف به خوابيدن کنيد
اين روز ها تبلت ها و گوشي هاي تلفن همراه دشمن خواب انسان ها شده اند. با رفتن به تخت خواب همه ي اين ها را فراموش کنيد و فقط بخوابيد.
4- راحت باشيد
محل خواب شما بايد به گونه اي باشد که احساس راحتي کامل داشته باشيد. رنگ بندي اتاق خواب و همچنين راحتي و نرمي بالش زير سرتان در خواب شما تاثير گذارند.
5- خواب روزتان را محدود کنيد
خوابيدن در روز از ميزان خواب شب شما مي کاهد.
6- اتاقتان را تاريک کنيد
بدن انسان در روشنايي هورمون ادرنالين توليد ميکند که يک هورمون محرک است. اين طبيعت بدن انسان است تا در تاريکي شب آرام بگيرد و در روشنايي روز تحرک داشته باشد.
7- استرس را از خود دور کنيد
داشتن استرس و دغدغه فکري به مغزتان اجازه آرامش نميدهد. معمولا در تاريکي شب فکر شما درگير تمام مسائل روز مي شود. پس سعي کنيد همه آنها را يکبار مرور کرده و بخوابيد و از فکر کردن و دامن زدن به آن ها خودداري کنيد.
8- فعاليت هاي فيزيکي روزانه تان را افزايش دهيد
بخشي از کم خوابي يا بد خوابي شما به دليل انرژي بدن شماست. سعي کنيد تا پايان شب اين انرژي مازاد را تخليه کنيد تا خواب بهتري داشته باشيد.
انتهای پیام/