سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۴ ماده غذایی که شما را دچار "تپش قلب" می‌کند

ریتم و تپش قلب، به خودی خود یک بیماری نیست. نوعی علامت است که از روی آن می‌توان سایر بیماری‌های قلبی را تشخیص داد.

دکتر حمیدرضا شیری‌نژاد متخصص بیماری‌های قلب و عروق، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تپش قلب، علتهای زیادی دارد و می‌تواند به علت بیماری‌های زمینه‌ای قلب از جمله: تب و بیماری‌های میکروبی باشد. 
همچنین می‌تواند علت تپش قلب، بیماری خود قلب نظیر بیماری‌های دریچه‌ای قلب و پرولاپس دریچه میترال نیز باشد. 

وی ادامه داد: تپش قلب هر علتی که داشته باشد نیاز به بررسی و معاینات دقیق و انجام آزمایشات تخصصی، تشخیص پزشک دارد تا علت و درمان مناسب، انجام شود. 

دکتر رشیدی با بیان اینکه آریتمی مربوط به خود قلب بیشتر علت مادرزادی دارد، گفت: تپش قلب بدون علت خاص در جوانان معمولا منشأ اضطراب دارد و در خانم‌ها هم در دوران قاعدگی، بیشتر شایع است. 

این متخصص قلب و عروق گفت: مواد غذایی نظیر: قهوه، چای، الکل و مواد غذایی تند و حاوی فلفل باعث افزایش تحریکات قلبی و درپی آن افزایش تپش قلب می‌شود. 


انتهای پیام/
برچسب ها: تپش قلب ، تغذیه ، پرولاپس ، تب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.