به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان هشدار میدهند، مصرف آبمیوه میان نوجوانان ۱۱ الی ۱۹ ساله در سراسر جهان بسیار زیاد شده و میزان شکر موجود در این آبمیوههای صنعتی ۴۲ درصد بیشتر از میزان شکر دریافتی برای نوجوانان است.
گفتنی است، علاوه بر مصرف آبمیوههای صنعتی، نوجوانان در عصر حاضر ۱۴ درصد چربی بیشتری محلول در انواع غذاها میخورند که سبب ابتلای آنها به دیابت و حتی سکتهٔ مغزی در سنین کم در آینده خواهد شد.
بررسیها نشان میدهند، در حال حاضر بسیاری از نوجوانان در سرتاسر جهان در مرز ابتلا به دیابت و سکتهٔ مغزی و بیماریهای جانبی آن قرار دارند.
پژوهشگران توصیه میکنند، نوجوانان به جای مصرف مواد پرچرب و انواع آبمیوههای صنعتی از سبزی و میوههای سالم به عنوان میان وعده استفاده نمایند.
پژوهشگران، خطرناکترین مواد غذایی که حاوی مواد مضر برای سلامت نوجوانان هستند را انواع آبمیوههای شیرین، نوشابهها، بیسکویت و کیک و مناسبترین غذاها را لبنیات کم چرب، پروتئینهای حیوانی کم چرب، غلات و ماهی معرفی کردهاند.
انتهای پیام/