سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصلاح رژیم غذایی، خطر "دژنراسیون ماکولا" را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد

دژنراسیون ماکولا یکی از مهم‌ترین علل نابینایی در جهان است و اصلاح رژیم غذایی می‌تواند خطر این بیماری را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد.

حسین اسلامیان متخصص بیماری‌های چشم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: دژنراسیون ماکولا یک بیماری مزمن و پیشرونده است که به ویژه در افراد مسن و سالمند دیده می‌شود. 

وی گفت: در بیماری دژنراسیون ماکولا، لکه زرد یا ماکولا که قسمت حساس به نور در شبکیه چشم بوده و مسئول دید مستقیم و کارهایی نظیر خواندن، نوشتن و رانندگی است، دچار تخریب شده و خطر نابینایی افزایش می‌یابد. 

اسلامیان با اشاره به اهمیت پیشگیری از دژنراسیون ماکولا، تاکید کرد: این بیماری یکی از مهم‌ترین علل نابینایی در جهان است و اصلاح رژیم غذایی می‌تواند خطر آن را تا حدود ۵۰ درصد کاهش دهد. 

وی یادآور شد: برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف ویتامین‌هایی نظیر ویتامینA، C، E که به مقدار زیادی در اسفناج، ذرت، هویج، زرده تخم مرغ، شیر، جگر، سویا، جوانه گندم و انواع مختلف کلم وجود دارد، می‌تواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد. 

اسلامیان افزود: مصرف منظم میوه‌ها و سبزی‌ها نیز در پیشگیری از بیماری دژنراسیون ماکولا، بسیار موثر و با اهمیت است. 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.