رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مراسم بزرگداشت سعدی:
به گزارش
حوزه میراث فرهنگی باشگاه خبرنگاران به نقل از مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری معاون رییس جمهور افزود : در این کتاب ، حقیقت و معنی انسان آن گونه که باید باشد، ماهرانه نگارگری شده و زشتی ها و زیبایی های موجود در جوامع عصر نویسنده و تناقضات و تضادهایی که در جهان بینی و طرز تفکر و دلبستگی های طبقات و افراد مختلف وجود دارد موشکافانه تحلیل و تفسیر گردیده و در قالب داستان هایی دلکش و مزین به آیات قرآنی و احادیث نبوی همراه با اشعار فارسی و عربی در نهایت بلاغت و شیوایی به گونه ای مدون شده که مدینه فاضله را به خوبی به انسان معرفی میکند.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه تجلیل از سعدی ، تجلیل از اخلاق، حکمت و معرفت است، تصریح کرد: سعدی نه تنها شاعر و نویسنده توانا و کم نظیر است بلکه فرزانه ای خردمند در علوم دینی، اخلاقی، حکمت عملی وعرفان، سیاست و شناخت اجتماع است و آثار سعدی بهترین گواه این موضوع است.
وی گفت: سعدی از تمام اطلاعات وسیع و متنوع در بیان مواعظ و نگارش داستان ها و تمثیل های آموزنده و سرودن غزلیات پرشور و مثنوی ها استفاده کرده و آنها را به زبانی ساده، شیرین و قابل استفاده برای همگان بیان کرده است.
سلطانی فر در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حفظ و احیای بناها و آثار تاریخی در کشور افتخار بزرگی برای میراث فرهنگی است ادامه داد: تلاش می کنیم با تکمیل مجتمع فرهنگی و مرکز سعدی شناسی در جوار آرامگاه این شاعر بزرگ، اندکی از دین خود را به این شاعر بزرگ و مردم شیراز ادا کنیم.
گفتنی است ابومحمد مُصلِح الدین بن عَبدُالله نامور به سعدی شیرازی و مشرف الدین (۵۸۵ یا ۶۰۶ – ۶۹۱ هجری قمری، برابر با: ۵۶۸ یا ۵۸۸ - ۶۷۱ هجری شمسی) شاعر و نویسنده ی پارسی گوی کشورمان است. آوازه ی او بیشتر به خاطر نظم و نثر آهنگین، گیرا و قوی اوست. جایگاهش نزد اهل ادب تا بدان جاست که به وی لقب استاد سخن و شیخ اجل داده اند. آثار معروفش کتاب گلستان در نثر و بوستان در بحر متقارب و نیز غزلیات و دیوان اشعار اوست که به این سه اثر کلیات سعدی می گویند و گفتنی است در این آیین از دفتر هفدهم سعدی رونمایی شد.
انتهای پیام/ اس