سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجای قند با چایتان چیپس بخورید

خرما تعداد زیادی از ناراحتی‌ها و امراض را معالجه می‌کند چیپس خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و برای تمامی گروه‌های سنی مفید و مقوی است.

مریم سادات ریاحی کار‌شناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: درخت خرما یکی از مقدس‌ترین، قدیمی‌ترین درختان میوه شناخته شده برای انسان است زمان پی بردن انسان به ارزش غذایی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد می‌رسد.

وی افزود: چیپش خرما دارای ارزش غذایی بالایی است و بیماران دیابتی که به علت داشتن قند در رنج هستند می‌توانند از این محصول استفاده کنند. چیپس خرما دارای ماندگاری بالا و بدون هسته است.

ریاحی تصریح کرد: چیپس خرما برای استفاده با چای به جای قند و جهت طبخ انواع کیک‌ها و غذا‌ها (عدس پلو) مناسب است و سرشار‌ از ویتامین، املاح می‌باشد.

وی در خصوص ارزش غذایی ۱۰۰ گرم چیپس خرما اظهار داشت: پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم چیپس خرما ۲۰ تا ۵۰ درصد است، ۵۰ میلی گرم فسفر و ۸۹ میلی گرم منیزیم دارد، دارای ۶/. میلی گرم ویتامین B۲ و ۳. /. میلی گرم ویتامین B۱ می‌باشد و مقدار آهن و ویتامین C، ۱۰۰ گرم چیپس خرما 2.6 میلی گرم است.

انتهای پیام/
برچسب ها: چای ، قند ، خرما ، دیابت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.