به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مجتبی احمدلو با بیان این مطلب در نشست با فعالان حوزه گردشگری و همکاران ستاد گردشگری نوروز93 افزود: با توجه به تجربههای 2نوروزی که پشت سر گذاشته شد، مقررشده که با بررسی ومرور داشتههایمان در حوزه گردشگری، فعالیتها در این حوزه را تداوم بخشیم.
وی با اشاره به این موضوع که دردو سال گذشته، کانونهای گردشگری محلات 374 گانه شکل گرفته است، تصریح کرد: بنا داریم که ظرفیت این کانونها را به تدریج توسعه دهیم تا این ظرفیتها به بالفعل تبدیل شوند.
احمدلو با اشاره به زیرساختهای گردشگری پایتخت هم یادآورشد: این زیرساختها باید توسعه و تکمیل شود.همچنین باید از ظرفیتهای شهرداری تهران در حوزه گردشگری ماند باغموزهها،موزهها،بوستانها و ... با هدف گسترش توریسم شهری پایتخت بهره بیشتری گرفت.
وی ادامه داد: همچنین باید از ظرفیت سایر نهادها و سازمانها برای گسترش گردشگری استفاده بهینه کرد.
مدیر امور توسعه گردشگری شهرداری تهران، تشکلها و سمنها را نیز ظرفیت دیگر این حوزه برشمرد و یادآورشد که دغدغههای مشترک با سازمانهای مردم نهاد باید به شناخت و تکمیل پروسه توسعه گردشگری پایتخت کمک کند.
به گفته احمدلو،هماهنگی و همکاری با سازمان میراث فرهنگی نیز در حال حاضر یک فرصت خوب و مغتنم است که باید تداوم داشته باشد.
*باب همکاری برای آزانسهای مسافرتی تهران باز است احمدلو همچنین در ادامه سخنانش به برنامههای در نظر گرفته شده برای گردشگری شهری تهران درسال 93 اشاره و تصریح کرد: در گام نخست بنا داریم مسیرهای گردشگری عمومی محدود به 5یا 7 مسیر راباشیوه خاص استفاده از رنگها در سطح تهران بزرگ تعریف، ترسیم و اجرایی کنیم.
وی در تشریح این مسیرهای رنگی نیز اظهار کرد: مثلا مسیرهای مربوط به تورهای اکوتوریسم را خط سبز مشخص خواهیم کرد.
مدیر توسعه امور گردشگری شهرداری تهران با بیان اینکه قصد داریم تا برای مخاطبان گردشگری به صورت اقشاری (کودکان ونوجوانان،سالمندان،معلولان و جانبازان، نیازمندان، دانشجویان و دانشآموزان و...) برنامهریزی خاص داشته باشیم، افزود: همچنین باید پکیجهای گردشگری ویژه برای اماکن خاص زیرمجموعه شهرداری تهران (بوستانهای ویژه ویا رود درهها) تعریف شود.
احمدلو همچنین به موضوع زیرساختهای گردشگری اشاره و اظهار کرد: توسعه زیرساختها با نگاهی به سند چشمانداز1404 نظام و تعیین چشمانداز برای توسعه گردشگری پایتخت نیز از مواردی است که باید به آن پرداخته شود.
وی تعیین « تقویم مشترک گردشگری» و تعیین برنامههای مناسباتی سالانه در آن را از سایر فعایتهای درنظر گرفته شده خواند و بیان کرد: قصد داریم از طریق تعریف هفتههای خاص و مناسبتهای ویژه (مثل هفته رستوران گردی وایام دهه مبارک فجر) مناسبتها را مشخص کرده و این تقویم را به مراجع ذیصلاح ارایه دهیم .همچنین قصد داریم که از ظرفیت آژانسهای همراه در این حوزه بهره بگیریم.
مدیر امور توسعه گردشگری شهرداری تهران، همچنین از پیشنهاد اعضا برای تشکیل گروه آژانسهای مسافرتی «مهمان طهران» خبرداد و یادآورشد: 26 آژانسی که در ایام نوروز با ستاد گردشگری همکاری داشتند به عضویت این گروه درخواهند آمد اما باب همکاری و عضویت برای سایر آزانسهای مسافرتی تهران نیز باز است.
انتهای پیام/