سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بهترين و بدترين روغن‌‌هاي خوراكي در دنيا

برخي از روغن‌هاي خوراكي براي سلامت قلب مفيد و برخي ديگر بسيار مضر هستند و لازم است افراد با آگاهي آنها را مصرف نمايند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران در جديدترين تحقيقات دريافته‌اند كه چربي‌هاي اشباع براي قلب انسان مضر نيستند.

گفتني است، دستورالعمل‌هاي قديمي در رژيم غذايي كه افراد را از مصرف چربي منع مي‌كرد در تحقيقات جديد غير مضر شناخته شده‌اند.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند، بر اساس تحقيقات هيچ شواهد پزشكي خاصي مبني بر وجود ارتباط بين بيماري‌هاي قلبي و چربي‌هاي اشباع شده وجود ندارد.

از جمله مواد لبني كه سال‌ها به عنوان خطري براي سلامت قلب معرفي شده بود، كره است كه در جديدترين تحقيقات غيرمضر بودن آن براي سلامت قلب شناسايي شده است.

پژوهشگران داشتن رژيم غذايي نامناسب، عدم داشتن تحرك و فعاليت بدني مانند ورزش، مصرف الكل و سيگار را از جمله اصلي‌ترين عوامل خطرزا براي سلامت قلب معرفي كرده‌اند.

اين نتايج با تحقيق بر روي بيش از 60 هزار داوطلب در 18 كشور دنيا صورت گرفته است.

پژوهشگران روغن‌هاي خطرناك براي سلامت انسان را از روغن نخل و همينطور روغن‌هاي حيواني معرفي كرده و توصيه مي‌كنند افراد تا حد امكان از مصرف آنها خودداري نمايند.


انتهاي پيام/

برچسب ها: روغن ، قلب ، کره
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.