سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کم خونی سوء تغذیه‌ای خاموش

براساس اظهارات پزشک تغذیه افراد دارای کم خونی باید در وعده غذایی خود بیشتر از منابع آهن‌دار حیوانی و گیاهی استفاده کنند.

خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ کم خونی یک سو تغذیه است که از فقر آهن حاصل می‌شود افراد مستعد این نوع سوء تغذیه دختران نوجوان و زنان در سنین باروری و شیردهی می‌باشند.

وی افزود: علائم فقر آهن در خستگی زود رس، سستی، ماهیچه‌ها، سیاهی رفتن چشم‌ها است.

وی ادامه داد: سوء تغذیه به معنای کمبود ویتامین‌ها و پروتئین‌ها و حتی انرژی می‌باشد.از آنجا که سوء تغذیه هیچ گونه علائمی در چهره فرد ندارد پزشکان برای پی بردن به این بیماری به انجام آزمایشات می‌پردازند و حتی برنامه غذایی افراد را با توجه به خفیف یا شدید بودن بیماری از 6 ماه تا یک سال مورد بررسی قرار می‌دهند.

وی در پایان افزود: منابع آهن دار حیوانی که این افراد باید مصرف کنند،می‌توانداز انواع گوشت باشد به خصوص گوشت قرمز و حتی تخم مرغ و منابع آهن دار گیاهی می‌تواند انواع جبوبات به خصوص عدس و انواع سبزیجات از جمله اسفناج باشد.

وی تاکید کرد: برای رفع این بیماری حتما باید از انواع مغزها استفاده کنید که در میان مغزها بهترین آنها مغز پسته می‌باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، ویتامین ، چشم ، آهن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.