سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چاشنی که باعث "سرطان معده" می‌شود

استفاده از ترشی کنار وعده‌های غذایی می‌تواند چاشنی مناسبی باشد، اما مصرف بی‌رویه آن می‌تواند موجب آسیب‌های جدی در بدن شود.

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از ترشی در کنار وعده‌های غذایی می‌تواند چاشنی مناسبی برای افراد باشد، اما مصرف بی‌رویه آن می تواند موجب آسیب‌های جدی در بدن شود.

وی افزود: مصرف بی‌رویه ترشی و شور می‌تواند خطر ابتلا به "سرطان معده" را افزایش دهد

وی افزود: ترشی می‌تواند آسیب‌های جدی را به سیستم گوارش وارد نماید و همچنین امکان تشدید کم‌خونی راافزایش می‌دهد.

وی اظهارداشت: ترشی به علت نمک زیاد می‌تواند میل به غذا را کاهش دهد.

وی خاطرنشان کرد: زیاد خوردن ترشی ناتوانی همراه با کاهش وزن را در پی دارد به همین دلیل توصیه می‌شود در هر وعده غذایی ترشی مصرفت نشود.

انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان ، معده ، سیستم ، گوارش ، وزن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.