سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پورکاظمی:آگاه سازی‌های فدراسیون نتیجه داد

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي ايران گفت: با اطلاع رساني و فرهنگ سازي خوب در دو سال گذشته، امسال گزارش خاصي درباره مصرف آگاهانه يا ناآگاهانه ماده مخدرشيشه در باشگاه هاي ورزشي نداشته‌ايم.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ لطفعلي پورکاظمي افزود: سه سال پيش مشکل ما دراين‌باره بسيار زياد بود چرا که به خصوص خانم‌ها و آقايان جوان با وعده هايي درباره لاغر شدن با مصرف پودرهاي ناشناخته به شيشه معتاد مي شدند.

وي گفت: اين روند امسال بسيار کم شده است و افراد به آساني مواد ناشناخته را از مجموعه‌هاي ورزشي يا آرايشگاه‌ها نمي‌خرند.

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي ايران از فرهنگ سازي با همکاري ملي پوشان رشته هاي مختلف نيز به عنوان عامل ديگري در کاهش اين مشکل ياد کرد و افزود: به ملي‌پوشان آموزش داديم چه موادي استفاده کنند يا ازمصرف چه مکمل‌هايي پرهيز کنند.

پورکاظمي همچنين گفت: با برگزاري دوره هاي آموزشي و انتشار جزوه و کتابچه هاي آموزشي به ورزشکاران آموزش داديم که چگونه بايد از مکمل ها استفاده کرد تا حتي آنها از عوارض مکمل هاي مجاز نيز آسيب نبينند.

وي با بيان اينکه به دست آوردن آمار دقيق مصرف چنين موادي در کشور کار آساني نيست افزود: اگر مصرف سه سال قبل اين مواد تا امسال ادامه داشت، مصرف شيشه در ورزشکاران بايد 10 برابر مي‌شد، ولي چنين گزارشي نداريم.رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي ايران همچنين از فعاليت 16 هزار باشگاه هاي ورزشي خصوصي و دولتي در کشور خبرداد و گفت: از اين تعداد 8 هزار باشگاه زير نظر وزارت ورزش و جوانان است و چون مجوز آنها را اين وزارتخانه صادر کرده است، اين فدراسيون مسئول نظارت و بازرسي آنها و رسيدگي به شکايت‌ها در اين باره است.

پورکاظمي افزود: بازرسان ما نظارت هاي محسوس و نامحسوس خود را از اين باشگاه هاي ورزشي ادامه مي دهند و اين کار بويژه در باشگاه هاي پرورش اندام، آمادگي جسماني و پاورليفتينگ انجام مي شود چرا که مکمل‌ها به خصوص در اين مکان‌ها استفاده مي‌شود.

وي گفت: بازخورد اقدامات خود را در ديگر باشگاه‌هاي ورزشي که زير نظر وزارت ورزش و جوانان نيست نيز بررسي مي کنيم.

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي ايران تأکيد کرد: مردم در ورزش‌هاي همگاني نيازي به مصرف مکمل هاي غذايي و دارويي ندارند و فقط در ورزش‌هاي قهرماني با بررسي و تجويز متخصصان مکمل‌ها مصرف مي‌شود.

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي ايران افزود: هيچ تابلو و تبليغي براي توزيع و عرضه پودر لاغري که حاوي شيشه است در باشگاه ها نصب نشده است.

پورکاظمي اين را نيز گفت که در چند سال گذشته در باشگاهي به علت مصرف مت‌آمفتامين يا همان شيشه، ورزشکاري معتاد و دچار جنون شد و دو نفر در اين باشگاه کشته شدند.

وي گفت: مشکل ديگر مصرف مواد آلوده به شيشه يا مصرف مستقيم اين ماده مخدر آسيب رسيدن به اندام هاي داخلي و از کار افتادن آنها است که منجر به سکته قلبي و مرگ مي‌شود و بسياري از افراد آسيب ديده از اين مواد شايد حتي علت مشکل خود را ندانند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.