سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این "ماده‌ غذایی" را در زمستان با احتیاط مصرف کنید

در فصل زمستان به دلیل نیاز بدن به برخی مواد غذایی باید کمی در "رژیم غذایی" خود بازنگری کنيد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان مصرف انواع ادویه‌جات به ویژه فلفل را برای افرادی که دچار پوست حساس و "آکنه پوستی" هستند معمولا ممنوع اعلام می‌کنند.
 
گفتنی است، اما در فصل زمستان مصرف انواع فلفل‌ها به ویژه فلفل قرمز می‌تواند سبب "تقویت سیستم ایمنی بدن" و در نتیجه افزایش مقاومت بدن در برابر ابتلا به انواع بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا شود.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، پزشکان همچنین دریافته‌اند که در ترکیبات شیمیایی فلفل قرمز مواد خاصی وجود دارد که خاصیت "تسکین‌دهندگی درد" را دارد و در نتیجه می‌تواند به عنوان یک مسکن به کار رود.
 
پزشکان توصیه می‌کنند افراد مبتلا به آکنه مصرف فلفل قرمز را بسیار کم و محدود در "رژیم غذایی" خود در فصول سرد سال قرار دهند و در عین حال کنترل دقیقی بر وضعیت پوست خود داشته باشند.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.