این "ماده‌ غذایی" را در زمستان با احتیاط مصرف کنید
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان مصرف انواع ادویه‌جات به ویژه فلفل را برای افرادی که دچار پوست حساس و "آکنه پوستی" هستند معمولا ممنوع اعلام می‌کنند.
 
گفتنی است، اما در فصل زمستان مصرف انواع فلفل‌ها به ویژه فلفل قرمز می‌تواند سبب "تقویت سیستم ایمنی بدن" و در نتیجه افزایش مقاومت بدن در برابر ابتلا به انواع بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا شود.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند، پزشکان همچنین دریافته‌اند که در ترکیبات شیمیایی فلفل قرمز مواد خاصی وجود دارد که خاصیت "تسکین‌دهندگی درد" را دارد و در نتیجه می‌تواند به عنوان یک مسکن به کار رود.
 
پزشکان توصیه می‌کنند افراد مبتلا به آکنه مصرف فلفل قرمز را بسیار کم و محدود در "رژیم غذایی" خود در فصول سرد سال قرار دهند و در عین حال کنترل دقیقی بر وضعیت پوست خود داشته باشند.
 
انتهای پیام/