سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نحوه نگهداری "نمک"، مصرف آن را ممنوع می‌کند

نحوه نگهداری از نمک می‌تواند در از بین بردن ید آن موثر باشد درصورتی که خاصیت نمک در ید آن است.

زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهداشت و تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف نمک ید‌دار از سال ۱۳۶۵ تا به امروز توانسته حدود هفتاد درصد بیماری گوا‌تر را در جامعه کاهش دهد. 

وی عنوان کرد: مصرف نمک‌های ید‌دار از جمله مواردی است که می‌تواند منجر به کاهش شیوع گوا‌تر در چند ساله اخیر باشد. 

وی اظهار داشت: استفاده از نمک‌هایی که یدکافی ندارند و یا فاقد مجوز بهداشتی هستند فلزات سنگین دارای ناخالصی هستند، توصیه نمی‌شود. 

وی اظهار داشت: نگهداری نمک هم می‌تواند موثر در میزان ید نمک باشد چرا که باید نمک در ظروفی تیره و به دور از مکانی مرطوب باشد تا نمک ید خود را از دست ندهد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: نمک ، ید ، گواتر ، وزارت بهداشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.