نحوه نگهداری "نمک"، مصرف آن را ممنوع می‌کند
زهرا عبدالهی، مدیر دفتر بهداشت و تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف نمک ید‌دار از سال ۱۳۶۵ تا به امروز توانسته حدود هفتاد درصد بیماری گوا‌تر را در جامعه کاهش دهد. 

وی عنوان کرد: مصرف نمک‌های ید‌دار از جمله مواردی است که می‌تواند منجر به کاهش شیوع گوا‌تر در چند ساله اخیر باشد. 

وی اظهار داشت: استفاده از نمک‌هایی که یدکافی ندارند و یا فاقد مجوز بهداشتی هستند فلزات سنگین دارای ناخالصی هستند، توصیه نمی‌شود. 

وی اظهار داشت: نگهداری نمک هم می‌تواند موثر در میزان ید نمک باشد چرا که باید نمک در ظروفی تیره و به دور از مکانی مرطوب باشد تا نمک ید خود را از دست ندهد. 


انتهای پیام/