جانباز مديرعامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران در خصوص تنش آبي استانهاي کشور گفت: در حال حاضر 511 شهر کشور با تنش آبي روبهرو هستند که اين امر به معني برابر شدن مصرف و توليد آب در اين شهرها است.
وي همچنين در خصوص وضعيت اجرايي پروژههاي آب و فاضلاب در کشور گفت: در حال حاضر در اين خصوص با يک عقب ماندگي تاريخي روبهرو هستيم.
مديرعامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور افزود:تنها 38 درصد جمعيت شهري از سامانه فاضلاب برخوردار هستند.
وي تاکيد کرد: در حال حاضر 230 طرح فاضلاب از محل تملک دارايي سرمايهاي داراي اعتبار هستند.
اگر قرار است اتفاق مهم و عمدهاي در طرحهاي فاضلاب رخ دهد بايد سرمايهگذاري هاي جديدي توسط بخش خصوصي در حوزه فاضلاب صورت گيرد.
وي با بيان اينکه در اجراي طرحهاي فاضلاب کشور نيازمند سرمايهگذاري بخش خصوصي هستيم، ادامه داد: اين روشها تا حدودي اجرايي مي شود به طوريکه بيش از 55 طرح در قالب BOO و BOT و بيع متقابل در حال اجراست.
جانباز با اشاره به بدهي شرکت آب و فاضلاب کشور به پيمانکاران گفت: وقتي اعتبار مورد نياز، تامين نشود، پروژهها پيشرفتي نخواهند داشت.
وي با اشاره به اينکه تاخير در پيشرفت طرحهاي فاضلاب به دليل اين است که پروژههاي فاضلاب در کشور دير شروع به اجرا شده است گفت: در حدود بيش از هزار شهر تنها حدود 200 تا 300 سامانه پساب وجود دارد.
مديرعامل شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور با اشاره به اينکه مصوبات شوراي اقتصاد در حوزه هزينه انشعاب، آب بها و خدمات دفع فاضلاب ملاک عمل است، گفت: ما براساس مصوبات عمل مي کنيم.
جانباز با تاکيد بر اينکه از چند سال گذشته شفاف سازي در امورکار صورت گرفته است خاطرنشان کرد: مبناي محاسبه هزينه انشعاب در گذشته متراژ مسکن بود در حالي که اکنون قيمتها در مناطق مختلف کشور مشخص است.
انتهاي پيام/