سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران؛

کاهش عوارض بر "صادرات پوست"، قیمت "گوشت گوسفندی" را پایین می‌آورد

رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی، کاهش عوارض و مالیات برا صادرات انواع پوست دام از جمله گوسفند را یکی از راهکارهای پایین آوردن نرخ گوشت در بازار کشور اعلام کرد.

علی‌اصغر ملکی، رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از دلایل بالا بودن قیمت گوشت گوسفند در کشور، سنگین بودن عوارض و مالیات بر صادرات پوست انواع دام است.  

وی افزود: چنانچه تا حدودی میزان مالیات و عوارض بر پوست انواع دام سبک شود، نرخ گوشت قرمز به ویژه گوشت گوسفند در بازار کاهش می‌یابد.  

وی با اشاره به اینکه چنانچه عوارض و مالیات بر پوست دام پایین آید؛ بر قیمت گوشت قرمز تأثیر بسزایی خواهد گذاشت، اظهار داشت: هنگامی که دباغ‌ها پوست گاو و گوسفند را به نرخ بالاتری از تولیدکننده بخرند؛ علاوه بر ایجاد انگیزه بیشتر برای تولید پوست و صادرات آن، نرخ گوشت قرمز هم افزایش می‌یابد.  

ملکی ادامه داد: مادامی که مالیات و عوارض بر پوست بالا باشد، تولید دام در کشور تنها برای مصرف غذایی مقرون به صرفه خواهند بود و پوست آن علی رغم صرفه اقتصادی بالا برای صادرات و ارزآوری چندان مشتری زیادی نخواهد داشت.  
انتهای پیام/

برچسب ها: کاهش ، عوارض ، صادرات ، پوست
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.