سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جدیدترین شیوه برای بالا بردن ویتامین‌های میوه‌ها

یافته‌های جدید نشان می‌دهند؛ نور خورشید به دلیل آنکه منبع مهمی از ویتامین D است می‌تواند مقدار ویتامین ها و املاح مفید و ضروری میوه‌ها را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، نور ماورا بنفش کلسترول را در پوست تبدیل به ویتامین D می‌کند و این ویتامین در موارد غذایی مانند ماهی چرب، غلات، شیر و آب پرتغال وجود دارد اما از آنجایی که مردم به اندازه کافی ویتامین D را از طریق مواد غذایی جذب نمی‌کند و در ماه های زمستان بدن در کمترین میزان این ویتامین قرار دارد از این رو با استفاده از اشعه‌های UV مواد غذایی را مجهز به این ویتامین می‌کند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند؛ که پالس سریع فلش نور ماور بنفش از طریق اشعه UV ویتامین موجود در قارچ را افزایش می‌دهد و کلسترول موجود در آن را تبدیل به ویتامین D می‌کند.

دانشمندان در تلاش‌اند تا با مجهز مراکز نگهداری میوه‌ها و گلخانه‌ها ویتامینD و دیگر ویتامین ها را درون میوه‌ها افزایش دهند و با سرعت بیشتری این ویتامین طی فرآیندهای شیمیایی در میوه‌ها صورت گیرد تا مردم دچار کمبود ویتامین نشوند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ویتامین ، میوه ، نور ، بنفش ، ماهی ، چرب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.