سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درمان "افسردگی فصلی" با این دانه روغنی

اغلب افراد در فصل زمستان دچار نوعی افسردگی فصلی می‌شوند، که بهترین راه درمان برای آن در وهله اول استفاده از "گیاهان دارویی" است.

علی موسوی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: با خوردن دانه کنجد خستگی فکری کم می‌شود، چرا که سرشار از مواد معدنی همچون آهن، آلومینیوم، کلسیم، منیزیم و مس است.

وی در ادامه گفت: زمانی‌که احساس خستگی می‌کنید، با بو کردن مقداری کنجد بو داده، تمام خستگی شما برطرف می‌شود و احساس نشاط می‌کنید.

وی اذعان داشت: دانه کنجد یک نوع چربی است که سرشار از فسفر بوده و موجب آرام شدن اعصاب می‌شود و برای تقویت حافظه نیز بسیار موثر است.

وی گفت: در خوردن کنجد نباید افراط شود چرا که این دانه بسیار دیر هضم است و منجر به خارش، سر درد و بد‌بویی دهان می‌شود.

وی افزود: کلسیم از املاح معدنی مهم در دانه کنجد بوده که نقش حفاظت کننده از سلول‌های روده در مقابل مواد شیمیایی سرطان را دارد و پیشگیری کننده مقوی از کاهش توده‌ی استخوانی که در یائسگی یا بیماری‌های خاصی مانند "روماتوئید" به وجود می‌آید را دارد.

وی در خاتمه گفت: دانه کنجد را در "وعده‌های غذایی" خود بگنجانید چرا که مصرف آن از "دردهای میگرنی" به خوبی  پیشگیری می‌کند.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.