به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان به افراد توصیه میکنند تا هنگام خوردن داروها بویژه داروهای مربوط به درمان سرفه موارد خاصی را رعایت نمایند تا در کمترین زمان به درمان مورد انتظار دست یابند.
گفتنی است از جمله ویژگیهای اکثر داروهای ضد سرفه تأثیر گذاری بر "مخاط تنفسی" افراد است و لذا مصرف بلافاصله مایعات بعد از خوردن آنها باعث کاهش عملکرد این داروها میشود مگر در موارد خاص که پزشک دستور داده باشد.
همچنین به دلیل "احساس خواب آلودگی" در برخی افراد پزشکان معمولاً توصیه میکنند افراد از انجام کارهایی که به دقت و تمرکز نیاز دارد خودداری کنند مانند کار با وسایل برنده ، بالا رفتن از سطوح فاقد تعادل کامل مانند نرد بام و همینطور "رانندگی" که میتواند در این شرایط فرد بیمار را با خطر مواجه سازد.
پزشکان توصیه می کنند افراد در کنار مصرف داروهای ضد سرفه از خوردن میوههایی مانند نارنگی و یا خرمالو خودداری کنند زیرا می تواند باعث تشدید علائم در آنها شود.
خوردن موادی که باعث نرمی "تارهای صوتی" شود مانند مخلوط شیر و نشاسته برای کمک به بهبود علائم توصیه میشود اما باید مواردی مانند حساسیت فرد به "لاکتوز شیر" و یا بالا بودن قند خون را در نظر گرفت زیرا نشاسته می تواند باعث بالا رفتن "قند خون" در "بیماران دیابتی" شود.
در نهایت پزشکان استراحت، گرم نگه داشتن گلو و سینهها در کنار بخور دادن و "مصرف مایعات" فراوان را برای رفع "علائم سرفه" مزمن به بیماران توصیه می کنند.
انتهای پیام/