سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی‌هایی که برایتان دردساز هستند

همه افراد در زندگی خود دچار سردرد می‌شوند اما بهتر است قبل از اینکه برای تسکین درد خود از مسکن‌ها کمک بگیریم علت آن را پیدا و رفع کنیم همچنین مواد غذایی بر روی سردردهای ما بسیار تاثیرگذار هستند.

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آنچه که ما می‌خوریم روی جریان خون به سوی مغز اثر می‌گذارد و از سردرد‌ها جلوگیری می‌کند پس در وعده‌های غذایی باید از همه گروه‌های غذایی استفاده کرد و مواد افزودنی مثل ادویه جات را کمتر مصرف کردو

وی گفت: حبوبات، پیاز، زنجبیل، هویج، گندم سیاه، جو نیم کوب و سبزی‌های برگ سبز مثل کاهو، جعفری، نعنا و چای سبز برای جلوگیری از سردرد مفید هستند. 

فرحبخش افزود: مصرف نوشیدنی‌های الکلی، شکلات، شکر، نمک، کافئین، چربی و غذاهای سرخ شده، موجب سردرد در افراد می‌شوند توصیه می‌شود مصرف این مواد کاهش یابد. 

این متخصص تغذیه در پایان توصیه کرد: هرگز در هنگام استرس و راه رفتن و یا دیر وقت غذا نخورید همچنین از خوردن غذاهای پرادویه و پرنشاسته پرهیز کنید. 


انتهای پیام/
برچسب ها: ادویه ، مغز ، استرس ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.