وی افزود: نکته سوم اطمینان از سلامت آجیل مصرفی است. چون اکثر آلودگیها با چشم غیر مسلح دیده نمیشوند. فقط کهنگی و احساس بوی بدی شبیه به بوی پا میتواند در تشخصی این آلودگیها به افراد کمک کند. کپکها هرگز با حرارت از بین نمیروند پس صرف حرارت دیدن یک آجیل نمیتواند علت خوبی برای سالم بودن آن باشد.
رحمانی اذعان داشت: توصیه میشود حتی الامکان از آجیل شور استفاده نشود، به خصوص افرادی که دچار نارسایی قلبی و یا فشار خون هستند، و اگر خانوادهها تمایل دارند از آجیل بو داده استفاده کنند، پیشنهاد میشود آجیل را با کمی آب و لیمو و گلپر خودشان در منزل تفت دهند.
رحمانی دربارهی مصرف خشکبار شب یلدا گفت: اگر در این شب از میوههای خشک استفاده میشود، باید دقت کرد که یک چهارم لیوان به اندازهی یک واحد میوه کالری دارد، اما حواسشان به اسراف هم باشد.
انتهای پیام/