سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قائم مقام وزیر صنعت:

افزایش همکاری بانکی ایران و كشورهاي خارجي الزامی است/"توقف" در هر "صنعتی" یعنی شکست

برای افزایش تولید در حوزه خودرو لازم است قوانینی همچون شرایط سرمایه گذاری، مالیات، بازار ارز، و همکاری بین ایران و خارج اصلاح شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، دوست‌حسینی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در حاشیه مراسم افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براساس گزارشی که انجمن قطعه سازان ژاپن درسال ۸۳ از وضعیت قطعه سازی ایران تهیه کردند آن‌ها تصمیم با همکاری با ایران در این زمینه گرفتند. 

وی افزود: در آن سال ژاپنی‌ها اعلام کردند ایران در زمینه قطعه سازی دارای توانمندی زیادی است. 

دوست‌حسینی با بیان اینکه ایران دارای دانش فنی مهندسی تحقیقاتی و ساخت قطعه است گفت: متأسفانه در این چند سال گذشته به دلیل مشکلات از جمله تحریم درسال ۹۱ و شش ماهه نخست سال ۹۲ ، تقاضا برای حوزه خودروسازی به شدت افت کرد و تولید خودرو به نصف میزان نرمال خود رسید. 

وی به بهبود وضعیت اقتصادی ایران در جهان اشاره کرد و افزود: آنچه که هم اکنون برای صنعت خودروسازی کشور نقطه عطفی محسوب می‌شود بهبود روابط صنعتی و اقتصادی ایران با جهان و از طرفی لغو تحریم‌های اقتصادی است. 

قائم مقام وزیر صنعت در ادامه به همایش نهم آذر خودروسازان اشاره کرد و گفت: در این همایش کشورهای به نام خارجی در حوزه خودرو شرکت خواهند کرد. 

وی اظهار داشت: همچنین ما برآورد داریم به خاطر زمینه توانمدی‌هایی که تولیدکنندگان کشور دارند همکاری خوبی را با خودروسازان و قطعه سازان بزرگ جهانی داشته باشیم چرا که با تداوم همکاری میان ایران و این شرکت‌ها قابلیت‌های موجود در صنعت خودروی ایران شکوفا می‌شود. 

دوست حسینی اذعان داشت: طی ۴ تا۵ سال آینده ایران جزو یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان بنام بازار جهانی می‌شود. 

***توقف در هر صنعتی یعنی شکست

قائم مقام وزیر صنعت همچنین با بیان اینکه پویا شدن در هر صنعتی نیازمند توجه به تولید محصولات جدید است گفت: برای اینکه بتوانیم محصولات جدیدی تولید کنیم و تقاضا بازار و مطلوبیت متقاضیان را حفظ کنیم باید از نسل‌های قدیم به نسل‌های جدید تبدیل شویم و همکاری ما در سطح «روز جهانی» اتفاق افتد چرا که در غیر این صورت هیچ گونه همکاری رخ نداده است. 

وی با اشاره به اینکه همکاری یعنی محصولات قابل عرضه در بازار جهانی رقابتی شود اظهار داشت: با توجه به قراردادهایی که در گذشته منعقد شد شرایط برای ورود به بازار جهانی محیا شده است.
 
وی افزود: رقابتی بودن برای محصولات مسئله غیرقابل انکاری است که در این میان رقابتی یعنی محصول از نظر کیفیت ایمنی قیمت موجب تداوم بازار شود. 

وی خاطرنشان کرد: در واقع محتوای همکاری یعنی بتوانیم محصولات جدید و قابل عرضه‌ای را در بازار تولید کنیم. 

***افزایش همکاری بانکی بین ایران و کشورهای خارجی ضروری است

دوست حسینی در ادامه با بیان اینکه شرکت‌های پژو و رنو و شرکت‌های شرقی بیشترین همکاری را دارد اذعان داشت: بنا است همکاری‌ها «روزآمد» باشد از این رو عمدتا بیشتر کشورهایی که در همایش نهم آذر شرکت خواهد کرد قرار است محصولات خود را به صورت تولید مشترک عرضه کند. 

وی در ادامه با بیان اینکه بستر مناسب برای رشد حوزه خودروسازی فراهم کردن شرایط برای سرمایه گذاری خارجی است اضافه کرد: مقدمه این مسئله سهولت در سرمایه گذاری داخلی است چرا که تا بستر مناسب برای سرمایه گذاران داخلی فراهم نشود قطعا سرمایه گذاران خارجی نیز به این عرصه ورود نخواهند کرد. 

وی با بیان اینکه سهولت در سرمایه گذاری یک انتظار منطقی است گفت: باید قوانین و مقررات مربوط به سرمایه گذاری، مالیات، بازگشت سود حاصل از سرمایه، بازار ارز، و همکاری بانکی ایران و کشورهای خارجی باید اصلاح شود. 

وی یادآور شد: خوشبختانه هم اکنون درحال فراهم کردن این شرایط هستیم تا با مشخص شدن بستر‌ها برای تولید بیشتر زمینه لازم به وجود آید.

انتهاي پيام/

برچسب ها: افزایش ، همکاری ، بانکی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.