احمد رضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مقداری چربی در ساختمان سلولهای عصبی هر فردی وجود دارد و به همین ترتیب مصرف مقداری چربی از طریق مواد غذایی برای بدت فرد ضروری است.
وی افزود: چربی دریافتی باید از منابع مفید و مناسبی باشد که حاوی اسیدهای چرب ضروری بوده و از بهترین این منابع میتوان روغن ماهی، روغن آفتاب گردان، روغن بادام و دیگر روغنهای مایع با منشاء گیاهی را نام برد.
وی اذعان داشت: یکی از عوامل مهم که موجب لطمه زدن به سلولهای مغزی میشود عوامل اکسیدانی است که به مرور زمان در سلولها ظاهر میشوند و منجر به نابودی و پیر شدن آنها میشود.
وی یاد آور شد: مصرف" آنتی اکسیدانهای غذایی" همچون ویتامین c، "ویتامین E "و لیپوئیک اسید (نوعی اسید چرب) از مغز در برابر تاثیر مخرب و کشنده رادیکالهای آزاد به شدت محافظت میکند.
درستی در ادامه گفت: اسفناج، شاهی، جعفری و دیگر سبزیها حاوی "ویتامین C" هستند که این ویتامین علاوه بر آنتی اکسیدان بودن، برای تشکیل بافتهای جدید پیوندی ضروری است.
وی در پایان گفت: دریافت ویتامین C بسیار ضروری است چرا که کمبود آن علاوه بر مشکلات جسمی، علائمی شامل "افسردگی"، خستگی بیش از حد، بروز ناگهانی رفتارهای عصبی و هیجانات زیاد را بروز میدهند.
انتهای پیام/