سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سبزی‌هایی که آبپز آن‌ها بهتر از خامشان است!

سبزی‌ها در فرآیند آبپز شدن تقریبا تمام ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند از این رو بهتر است آن‌ها را به صورت خام و تازه مصرف کرد.

محمدرضا فلاحت، متخصص پوست، مو و زیبایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میوه و سبزی و مواد غذایی تازه بر شفاف سازی پوست بسیار موثر و از پیری زودرس نیز به شدت جلوگیری می‌کنند چراکه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. 

وی افزود: بسیاری از رنگدانه‌های شیمیایی که در میوه‌ها و سبزی‌ها موجود هستند خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارند و از تخریب سلولی به شدت پیشگیری می‌کنند. 

وی تصریح کرد: رادیکال‌های آزاد موجود در بدن خصوصا در پوست را که در تماس با محیط اطراف است فلج می‌کند و مانع عملکرد تخریبی آن‌ها می‌شود. 

وی یادآور شد: برای دریافت آنتی اکسیدان کافی موجود در میوه و سبزی‌هابهتر است که به صورت خام مصرف شوند چراکه حرارت و نگهداری در یخچال و فریزر از میزان آنتی اکسیدان به شدت می‌کاهد. 

وی در خاتمه گفت: ذرت و هویج را می‌توان به صورت پخته و یا آبپز مورد استفاده قرار گیرد. 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.