سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عرضه و تقاضا مهمترين عامل تعيين قيمت گوشت قرمز/ افزايش قيمت نهاده ها بر قيمت گوشت بي تأثير نيست

مديرعامل اتحاديه ي سراسري دامداران با اشاره به افزايش قيمت گوشت قرمز در پي افزايش قيمت نهاده هاي دامي گفت: قيمت گوشت قرمز بيشتر بر مبناي عرضه و تقاضا تعيين مي شود.

 سعيد سلطاني سروستاني در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به افزايش قيمت نهاده هاي دامي(بر مبناي ارز مبادله اي) قيمت گوشت قطعا افزايش مي يابد. 

وي ادامه داد: با توجه به وابستگي قيمت تمام شده ي توليد به قيمت نهاده هاي دامي، قيمت تمام شده گوشت حدود 28 درصد افزايش يافته است. 

سلطاني افزود: قيمت گوشت قرمز چندان وابسته به قيمت گذاري هاي اين چنيني نبوده و بيشتر بر مبناي عرضه و تقاضا تعيين مي شود.

به گفته ي وي در حال حاضر متوسط کشوري قيمت دام زنده(گوسفند) بين 10 هزار و 300 تا 10 هزار و 500 تومان بوده و قيمت متوسط کشوري لاشه ي گوسفندي نيز بين 20 هزار و 500 تا 21 هزار تومان است. 
انتهاي پيام/

برچسب ها: عرضه ، تقاضا ، قیمت ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.