میترا رزاقی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: داشتن تغذیه مناسب در پیشگیری از بروز برخی بیماریها اهمیت بسیار دارد زیرا تغذیه صحیح در جلوگیری و پیشگیری بسیاری از بیماریهای استخوانی "ویتامین D "است، زیرا کمبود این ویتامین در استخوانهای افراد بسیار موثر است و در تحقیقات دیده شده در افرادی که به (ام اس) دچار هستند ،معمولا آنتیبادیهای خودشان واکنشهایی را بدنشان ایجاد میکند که بروز بیماریهای خود ایمنی را به شدت افزایش میدهد.
وی اذعان داشت: در خانوادههایی که بیماری "ام اس" وجود دارد بایستی سالی یکبار سطح ویتامین D خود را افزایش دهند که در نهایت به کمبود ویتامین D و عوارض ناشی از آن دچار نشوند.
وی در خاتمه گفت: افرادی که مبتلا به بیماری "ام اس" هستند بایستی حتما "ویتامین D" به صورت خوراکی و یا تزریق در وعدههای غذایشان قرار گرفته شود. /ح
انتهای پیام/