سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

كاهش ميل به مواد در معتادان با مصرف غذاهاي طبيعي

مصرف مواد غذايي گرم، مرفين را كه بدن معتادان حفظ كرده و نوسانات خلقي و تغييراتي كه در حالات عاطفي شخص با كمبود مواد در شبانه روز به وجود مي آيد را كاهش مي دهد.

دكتر خردمند، روانپزشك در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادي كه مواد مخدر مصرف مي كنند ميل به مصرف مواد غذايي گرم چون عسل، خرما دارند. اين افراد زماني كه در حال درمان هستند در روزهاي اول نبايد غذاهاي سرد چون ترشي جات، لبنيات و ميوه هاي ترشي بخورند، زيرا سطح مرفين بدن را كاهش مي دهد. 

وي افزود: كساني كه مخدر مصرف مي كنند اگر از غذاهايي با طبع سرد مصرف كنند ميزان مخدر بدنشان كاهش يافته و ميل آنها به مصرف بيشتر مي شود در صورتي كه اگر اين افراد گرمي ميل كنند نياز به مصرف مجدد آنها در طول شبانه روز كاهش پيدا مي كند. 

دكتر خردمند اظهار كرد: مواد غذايي با طبع گرم نوسانات خلقي و تغييراتي كه در حالات عاطفي و رواني شخص با كمبود مواد در شبانه روز به وجود مي آيد را كاهش مي دهد و به تعبير عاميانه موجب مي شود مرفين در بدن مانده و متابوليزه نشود و اين از نظر افراد معتاد نيازشان را برطرف مي كند. از ديگر مواد غذايي گرم مي توان به گردو، كنجد، زنجبيل، حلوا اشاره كرد. /ح

برچسب ها: اعتیاد ، تغذیه ، میوه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.